fredag 17 maj 2024

Styrka identiteten i första maj-tågen

 .


Magdalena Andersson (S) och Heléne Fritzon (S) har, i kölvattnet på partiets troll-demagogik nu uppgett att socialdemokraterna begärt att EU ska införa krav på att debattörer måste registrera sig och styrka sin identitet. Det är ännu oklart varifrån idén till detta kommer men flera har nämnt Ryssland som möjlig inspiratör efter framgångarna med att skapa uppslutning kring ledarens linje där.


Nu vill Andersson och Fritzon förtydliga att ordet är fritt i Sverige och att ingen därför behöver vara rädd för att registrera sig och styrka sin identitet. Ja, om man inte är Sverige-Demokrat förstås.


För att visa att man tryggt kan göra så i Sverige kommer socialdemokraterna att föregå med gott exempel och med början år 2025 kräva att alla deltagare i Första Maj-tågen registrerar sig hos IB och styrker sin identitet. Dessutom ska alla deltagare förses med en randig säkerhetsväst med personens ID-nummer väl synligt på bröstet.


"Vi ser det som en trygghet för medborgarna och ett skydd mot att infiltratörer avviker från partilinjen under våra Första Maj-tåg".


Nysvenskar som har förlorat sina identitetshandlingar får visa andras.

Saknas identitetshandlingar får valfri imam styrka identiteten.


Falun fredagen den 17 maj 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar