torsdag 4 juli 2024

Godhjärtad dumhet eller grov kriminalitet?

 .


Hur i h…e kan regeringen landa i att det är rimligt att släppa en livstidsdömd grov folkmördare i utbyte mot en betydelselös svensk politiskt anställd lallare som hittar på att åka till Iran samtidigt som en process som den mot Noury pågår?


Det är ju obegripligt! Åtminstone om avsikten inte varit att tillmötesgå iranska intressen genom att torpedera rättsskipningen mot Noury.


Det är heller inget mindre än en beställning på fler framtida kidnappningar av svenskar internationellt.


Bara en idiot byter väl en livstidsdömd grov brottsling mot en aningslös valp? Ett sådant byte är i vart fall inte förenligt med att upprätthålla någon som helst tilltro till vare sig rättsväsende eller utrikespolitik.


Kan man byta en livstidsdömd grov brottsling mot en valp så lär man få se fram emot många svenskar tagna som gisslan i framtiden.


Återstår även att förklara hur en med utrikespolitik verksam person kan tro att det är ofarligt att besöka Iran i egenskap av privatperson? Det bär inte sanningens prägel.


Snarare luktar det utrikespolitiska provokationer lång väg.


Vad annat kan man säga om den bögpolitiska manifestationen i flyghangaren som krönte den svenska galenskapen?


I vems säck har den idén varit innan den hamnade i de svenska bögarnas påse?


Man frågar sig onekligen om det inte finns några heterosexuella alls kvar i den svenska statsapparaten? Har den svenska utrikesförvaltningen helt förvandlats till en homosexuell aktivistorganisation?


Måste alla vara bögar numera i den svenska administrationen?


Falun torsdagen den 4 juli 2024

Mikael Styrman

.

1 kommentar: