fredag 12 juli 2024

Följden av importerad enfald och kriminalitet

 .

Igår var jag till ICA Maxi vid Genetaleden i Södertälje.


På väg in till parkeringen stannade jag och släppte över en familj med osvenskt utseende och många barn. De var av allt att döma på väg hem eftersom de lämnat ICA:s parkering, med kurs bortåt.


Först över vägen var mannen, skjutande en stor varuvagn, en sådan där som ser ut som en liten bil eller lastbil. I vagnen satt två små barn.


Efter honom kom en kvinna med en stor varuvagn och två eller tre ganska små barn.


Teoretiskt möjligt är kanske att det var deras egna vagnar? Men mer sannolikt är naturligtvis att de bara har svårt för att skilja på mitt och ditt.


En liten händelse kanske, inget att bry sig om kan någon tycka. Definitivt ingenting som en av nysvenskarnas många mord och andra grova brott kroniskt överansträngd polis skulle ha tid att ägna sig åt.


I domstolarna skulle man ju bara fnysa åt hela saken. Här släpper vi ju ut mördare med på sin höjd löjliga påföljder. Hur fan ska vi ha tid att också släppa lös folk som stjäl futtigheter som shoppingvagnar?


Men det finns vissa saker som behöver respekteras för att samhället ska fungera. Att man inte stjäl butikernas shoppingvagnar är en sådan sak. Med den enorma mängd nysvenskar som importerats under senare år, varav många tyvärr visar sig vara helt ointresserade av att respektera det svenska samhällets normer, följer att det går väldigt fort att förvandla ett samhälle från välordnat och väl fungerande till dysfunktionellt, på väg att kollapsa.


Det tar inte länge innan det blir ett litet helvete för oss andra att vara till affären för att handla, när det bara finns vagnar kvar för en mindre andel av kunderna. Inte lär det bli billigare heller när nysvenskarna behandlar butikens vagnar som engångsgrejor fritt att ta med sig hem. Utan tvekan ett invant beteende från den resursfattiga miljö man lämnat kvar i hemlandet där inte ens båda familjeförsörjarna hade lön utan att arbeta.


Vi ser liknande mönster inom snart sagt alla typer av brottslighet.


Ett annat område är sophämtning eller återvinning där det i vissa områden inte tycks spela någon roll hur mycket containers det finns för ändamålet. Befolkningen lyckas ändå på kort tid förvandla området till en svinstia med en salig blandning av dels sopor som har en annan avsedd plats än stora högar på parkeringen och dels saker som absolut inte hör hemma på återvinningsstationerna. Ofta är det byggavfall, hushållsmaskiner och liknande. 


Det säger säkert något om den pågående intellektuella urlakningen av befolkningen när den kasserade tvättmaskinen inte ryms in genom hålet till containern för färgat glas och maskinen därför blir stående utanför containrarna - i väntan på att någon dadda för vuxna människor tar hand om den och all annan skit som de lämnar efter sig för att de är bortskämda. 


Falun fredagen den 12 juli 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar