torsdag 3 mars 2022

Kriminella politiker ofta populära

 .

Med anledning av invasionen av Ukraina uppmärksammar media hur Putin ligger till i den ryska opinionen. Han tros ha ganska starkt stöd, fast man inte gärna vill klämma ur sig det. Det är klart att det beror på styrda media som förtiger sådant som inte är bra för Putin och därmed vilseleder folket.


Även Hitler var populär hos folket, så länge det gick bra och stöldgodset strömmade in. Han var inte lika populär sedan, när Europa i allmänhet, och Tyskland i synnerhet, hade förvandlats till brända högar av grus och aska. Även Hitlers popularitet byggdes upp med en mix av lögner, hot, rättsröta och styrda media.


De svenska socialdemokraterna går också bra med över 30% enligt propagandaorgan. Orsaken är ungefär samma metoder som Putin och Hitler, även om det aldrig ser exakt likadant ut. Svenska media är ganska bra på att granska sådant i utlandet, men lyckas aldrig göra det i hemlandet.


Falun torsdagen den 3 mars 2022

Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

I och för sig var Putin populär redan innan invasionen och man förstår att det fanns en vilja i Ryssland att göra något eftersom kriget i Ukraina redan startade 2014 efter statskuppen! Sen är frågan hur impopulär Putin blir om sanktionerna och förlusterna blir för stora? Sanktionerna tror jag inte påverkar så mycket eftersom Ryssland har Kina i ryggen och de egna lösningarna brukar snabbt komma på plats, det såg man efter Krim då sanktionerna ven i luften! Värre är det om ryssarna fastnar i Ukraina och ska agera som någon sorts polis och försöka röja upp bland de olika fraktionerna som slåss! Läste att olika grupper i Kiev skjuter på varandra i stället för den påstått gemensamma fienden Ryssland. Ja, detta kan bli en sådan röra att Putins dagar vid makten är räknade men i dagsläget är väl ändå det mest troliga att de mer förståndiga krafterna i Ukraina (militären) inser att något måste göras och att ett fredsavtal kommer till stånd! För som Ukraina "fungerat" fram till nu är det hopplöst oavsett hur mycket MSM-media skönmålar och bagatelliserar hur illa det egentligen ligger till i Ukraina!

Benny