onsdag 13 april 2022

Nytt skendemokratiskt NATO-spektakel i sosseriet

 .

Sosseriet kommer nu att ordna tre skendemokratiska spektakel, vid vilka gräsrötterna ska få lära sig att de numera tycker någonting annat i NATO-frågan. Husförhören ska vara avslutade till den 23 maj för att partiet den 24 maj ska kunna byta fot i NATO-frågan utan att tappa onödigt mycket röster i höstens riksdagsval.


Bakgrunden är naturligtvis ledande socialdemokratiska funktionärers tvätt av stöldgods åt Putin och den övriga ryska maffian, runt om i världen, bland annat i USA. Det socialdemokratiska dubbelspelet, som har kommit till amerikansk kännedom utnyttjas nu för utpressning mot partiet genom Swedbank. Kanske även mot andra svenska rörelser som media-anställda inte vågar rapportera om. Det senare nämnda antagandet grundas på det osannolika förhållandet att givet vad som tidigare framkommit om utbredd svensk tvätt av ryskt stöldgods via ett flertal organisationer det ändå nu endast skulle vara Swedbank som används för NATO-utpressningen.


Partiledningen påminner om den stora fördel det är för partiet i allmänhet och regeringen i synnerhet att kunna ha regeringsledamöter som har nära och goda relationer med Putin och ett flertal sympatiska och generösa ryska affärsmän.


Gräsrötterna i partiet kommer nu att i sedvanlig skendemokratisk ordning, ges tillfälle att skydda ledande socialdemokrater från konsekvenser av sitt handlande, genom välja att verka för att vårt land ska återinträda i ”kalla krigs-förhållanden” och förklara sig villiga att skicka sina barn och anförvanter att framledes dö i allehanda kända och okända småländer, vilka det militärindustriella komplexet finner det mer eller mindre nödvändigt att emellanåt bomba tillbaka till stenåldern.


Partimedlemmarna hälsas välkomna. Partiledningen förväntar sig att medlemmarna är lojala med sina företrädare, som för den händelse de av misstag råkat personligen ha berikat sig genom penningtvätten, ändå har gjort det med de bästa av avsikter.


Om allt går bra förväntar regeringen sig kunna höja pensionerna någon tia per månad inför höstens val.


Lojala medlemmar hälsas välkomna, skattebetalarna bjuder på fika via proxy!


Falun onsdagen den 13 april 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: