tisdag 24 september 2024

En skamlös fullblodspsykopats rökridåer

 .

Länge har Magdalena Andersson följt partiets krishanterares huvudregel 1a för politiker som skämt ut sig, nämligen att göra sig lika osynlig som fantomen på operan - tills uppmärksamhetens storm blåst förbi. Men i fråga om lotteribedrägerierna verkar det inte ha fungerat. Lagstiftningshotet mot lotterisvindlerierna har rökt ut henne och Baudin ur grytet.


Hotet om införande av lagstiftning mot partiets lotteribedrägerier är en direkt följd av att partiets dysfunktionella psykopater har spänt bågen för hårt när de köpt invandrarröster som ska ersätta de svenska väljare som flytt partiet efter åratal av lögner.


Det har ju inte saknats varningssignaler. År efter år har det rapporterats om hur partiet hårdhänt mjölkat sina trogna anhängare. Ingenting har gjorts åt dessa fasoner. Döden framstår allt mer som enda sättet att slippa ifrån partiapparatens lotteri-torpeder.


Sosseriet har allt tydligare riktat in sig på röstvärvning med hjälp av för ändamålet importerade nysvenskar. Numera tycks det i hög grad vara arabiska och afrikanska röster. Röstvärvningen tycks möjliggöras av att man blundar för grov kriminalitet bland de nyimporterade röstarna.


Men det är naturligtvis mycket värre än så. Bankerna har tillåtits bygga upp datatjänster som gör det mycket lätt att plundra framför allt äldre och dementa. Åtminstone hittills avkrävs inte bankerna att ta ansvar för vad deras svaga skydd för spararnas pengar resulterar i.


Det är ju makabert och nästan på gränsen till likplundring att socialdemokratin har förfallit så till den milda grad att man köper röster bland för ändamålet importerade nysvenskar. De köpta rösterna betalas genom utdelning av svenska medborgarskap med en gödselspridares frenesi och genom att man blundar inför deras svindlerier.


Sosseriets umgänge med svenskar har i allt högre utsträckning kommit att präglas av att sosseriet lurar av svenskarna - i hög grad äldre och dementa - deras pengar. En möjligen lika väntad som för sosseriet ointressant bieffekt tycks ha varit att samma nysvenskar - ofta med digra brottsregister - vilka sosseriet satt att mjölka pensionärer och dementa på lotteripengar även lurar av människorna deras besparingar, med samma verktyg som sosseriet satt i deras händer.


Mycket har möjliggjorts genom att bankerna tillåtits att bygga upp ett digitalt system som helt exponerar äldre och dementa för den grova brottsligheten. Partiet har samtidigt satt partiets dataregister i händerna på nysvenskarna och låtit dem plundra de hittillsvarande väljarna och medlemmarna från en lyxtillvaro på Spanska Solkusten som är möjlig för ytterst få av partiets svenska anhängare.


Offren, som av sosseriet kastats till de med partiets dataregister utrustade vargarna på Spanska Solkusten är de som varje valår i sosseriets propagandamaskineri brukar beskrivs som ”de som byggde Sverige”.


Men ”de som byggde Sverige” är numera helt oskyddade mot den tekniska utvecklingen, utkastade från bankerna som de är, med en datadosa och ytterst vaga begrepp i pre-demensens tätnande dimmor om vad de ska göra och vad de inte ska göra när partiets nya skyddslingar hör av sig för att plundra dem på deras livs besparingar.


Partiet har, omgivet av diverse rundningsmärken i andra partier, byggt upp ett system som gör svaga, sjuka och dementa människor till lovligt byte för grova brottslingar vilka å sin sida både skyddas och gullas med, eftersom det i det nya samhällskontraktet heter att hela klanen röstar på sosseriet under förutsättning att de får plundra människor som går att lura - utan att störas av de lika inkompetenta som korrupta politiserade resterna av det som möjligen en gång var en poliskår.


Alltihop har varit och är riskfritt för partiet, för bankerna och för partiets mestadels arabiska torpeder på Solkusten, vilket naturligtvis inte gör partiets psykopaters plundring av svenska pensionärer mindre skamlig.


Falun tisdagen den 24 september 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: