tisdag 4 augusti 2020

Damberg är ilsken efter mordet på 12-åringen i Hallunda

.

Så brukar Stefan Löfven också uttrycka sig när svenskar som inte är svenskar, men som inte heller får kallas något annat av propagandaindustrins politruker, mördat någon eller några. Men mycket mer verkstad än så blir det inte. Såvida de inte mördar någon nära anförvant till en socialdemokratisk pamp. Då kan de få sitta i fängelse resten av livet.


Även polisen tycker nu att det har gått för långt. Någon bör berätta vem som sköt säger man i media.


Vad kommer nu att hända i kölvattnet på detta? Kanske gärningsmannen - eller gärningsbarnet som batikhäxorna ser saken - inte får några kanelbullar när straffet eventuellt ska sittas av med saft och bullar hos socialen? Kanske ”barnen” får hålla tillgodo med vanliga sockerbullar?


Falun tisdagen den 4 augusti 2020

Mikael Styrman

2 kommentarer:

Unknown sa...

Den 12 åriga flickan kallades ju från början "ung kvinna",antagligen blev hon skjuten av en man i 20-30 års åldern från ett land betydligt närmare ekvatorn, dvs en sådan som vi i Sverige brukar kalla barn. /Jonas.

Mikael Styrman sa...

Vare sig de som åker runt och mördar människor utan urskiljning är 20-30 eller 15 år kallas de av svenska politiker och journalister för just ”barn”. Och det är de mördande barnen det är synd om - inte deras offer och deras familjer.

Det är fritt fram för ”barnen” att mörda utan någon nämnvärd påföljd. Åtminstone utan annan påföljd än saft och bullar med uppmuntrande samtal på soc.

De riskerar ingenting. De som skulle kunna göra något åt saken, politiker, byråkrater och verksamma inom rättsväsendet är mer rädda om sina mutor från knarkhandeln än uppfyllda av någon vilja att upprätthålla ordning och trygghet i samhället.

Sedan är det en lika märklig som naturlig iakttagelse att de här importerade idioterna skjuter som krattor. Åtminstone i det avseendet är de barn.

Integrationen i Sverige är helt misslyckad i alla andra avseenden än ett. Gangsterligorna har tillägnat sig det socialdemokratiska sättet att förhålla sig till kompetens. Medarbetare behöver inte vara kompetenta för att utföra kvalificerade uppgifter. Vilken idiot som helst som man plockar upp från gatan duger. Bara han är lojal mot sekten.