tisdag 27 augusti 2019

EU’s federalister driver ut Storbritannien ur EU


.
Brexit, den brittiska processen för att lämna EU rapporteras återkommande om i svenska media. Ofta i termer som gränsar till eller överskrider gränsen till det förlöjligande.

Svenska media rapporter om beslutsprocessen i parlamentet på ett sätt så att vi inte gärna ska förstå att det är demokrati vi bevittnar: parlamentsledamöter som är valda av och svarar gentemot sin egna väljare för sina göranden.

I Sverige har vi inget sådant. Vi har istället en partiapparatsdiktatur med inslag av en partiledardiktatur, som man möjligen kan kalla en kamouflerad fascistdiktatur. En styrelseform som inte har något stöd i lagen, men som ändå utövar makten i landet. Det partisystem vi har, med listor som partiet bestämmer - inte väljarna - har inte mycket med demokrati att göra. Det är en maskerad diktatur.

Brexit är inte ett löjligt brittisk påhitt. Brexit är Storbritanniens sätt att värja sig mot EU’s federalisters inblandning i interna brittiska förhållanden, föranlett av federalisternas maktambitioner.

Federalisterna har länge blandat sig i brittiska förhållanden och strävat efter att tränga sig emellan England, Skottland, Wales och Nordirland. Det sker genom att man leker jultomte med skattemedel i provinserna för att flytta lojaliteterna till förmån för EU, på Storbritanniens bekostnad. Det är naturligtvis ett gynnande av den federalistiska maktelitens personliga ambitioner, med hjälp av skattemedel och på den brittiska statsbildningens bekostnad. Britterna har av allt att döma genomskådat detta och lämnar EU för att slå vakt om sin egen statsbildning. De vill inte regeras av tyskar, belgare, fransmän och bankirer från Luxemburg.

Falun tisdagen den 27 augusti 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: