fredag 28 april 2023

Svensk-Sudanesisk Resebyråframgång

Editerad 230428 kl 09:45.

Den statliga Svensk-Sudanesiska ”resebyrån” tycks nu ha avslutat sitt arbete. Svenska statens utsända i Sudan har evakuerats. Riktigt vad resten av de evakuerade har för bakgrund undandrar sig naturligtvis vår bedömning. Åtminstone verkar bekräftelsen sitta långt inne. Alla bilder på ”svenskar” från Sudan är kraftigt ”blurrade”. Det brukar aldrig bilder på undsatta människor vara. De brukar aldrig anses vara utsatta för hot och är det sannolikt inte den här gången heller. Mer troligt är att det handlar om att dölja för svenskarna att hela den här James Bond-operationen bakom kulisserna till största delen blev ett fiasko för Sverige. Men en succé för migrationsmaffian. Utmärkt marknadsföring användbar över hela världen. ”Köper du ett svenskt medborgarskap av oss blir du inte bara försörjd för resten av livet - du blir även undsatt om du får problem - gratis. De svenska skattebetalarna bjuder.”


Säkert fanns det de som visste vad det här var för operation egentligen. Andra fick lära sig under resans gång. Därav blurrandet. Just blurrandet indikerar att många som väntade sig en klang- och jubelfestival vid hemkomsten under hand upplystes om att de blivit blåsta. Alla resurser sattes då in för att istället mörklägga fiaskot. Statsmakten och den tredje statsmakten i nära samarbete - en stark kombination. Måla i svart och presentera i vitt.


Förmodligen är många av dessa undsatta ”svenskar” egentligen sudaneser som i de flesta fall varit i Sverige tillräckligt länge för att köpa ett svenskt medborgarskap, vilket är nyckeln till att komma i åtnjutande av den svenska jultomte-verksamheten med skattebetalarnas pengar. Begåvade med svenskt medborgarskap är man garanterad att bli överöst med i Sverige av staten från medborgarna ihopstulna skattepengar. Sedan är man fri att - som många gjort - återvandra till Sudan efter att ha skaffat sig en fast - för Sudanesiska förhållanden - lyx-inkomst i Sverige. De får nu resa till Sverige på betald semester för en tid - med väpnad eskort. Inget som vanliga svenskar kan förvänta sig. Men så har vi ju inte heller betalat någonting för våra medborgarskap. I migrationsmaffians ögon är det vi som är snyltarna.


Det är väldigt tyst från media och politik om vad det är för människor som har evakuerats. Det brukar det inte vara vid riktiga evakueringar. Sannolikt har det att göra med att flertalet av de evakuerade är just sudaneser. Givet de förhållanden som rått vid svenska migrationsmyndigheter lär det bland de “evakuerade” finnas ett inte oansenligt antal sudaneser med svenskt medborgarskap, vilka nu får möjlighet att besöka Sverige - kanske för första gången någonsin. Allt är möjligt i den korrupta bananrepubliken Sverige.


Bättre ett hjältedåd i Sudan i svenska media än påminnelser om Kristerssons och Billströms gränslösa och återkommande krypande inför Erdoğan samt Sveriges nya roll som Erdoğans förlängda arm för förföljelse av kurder. Parallellerna till Ingvar Karlssons förföljelse av kurder för att dölja sin egen inblandning i Palmemordet är uppenbara för den som vågar se dem.


Media tiger som muren - som vanligt, när politikens och medias hycklerier riskerar komma i öppen dager. Uppenbarligen har man i alla fall lyckats räkna ut att det inte är den vanliga doa-doa-kören som väntar i Sverige när man upptäcker att det inte är svenskar utan sudaneser som räddats.


Det var mycket väsen för lite ull, sa gumman som rakade grisen. Undrar vad man behövde dölja när man drog igång en sådan här svensk ”Wag The Dog-expedition”.  Räcker det med det ovan beskrivna eller finns det värre lik i lasten?


Falun fredagen den 28 april 2023

Mikael Styrman

..

Inga kommentarer: