onsdag 13 oktober 2021

Va i helvete har de för sig på E4:an efter tre?

 .


Minns du den? Hasse & Tage´s nummer ”Va i helvete har de för sig i banken efter tre?” Ifall du inte minns, eller möjligen är för ung för att ha hört den förut är här en länk till den på Youtube.


Nu ska det här inte handla om vad de har för sig på banken efter tre, men väl om vad i helvete de har för sig på E4:an efter tre och mer specificerat:


Vad gjorde regeringens torpeder på E4:an utanför Markaryd med början efter tre, söndagen den 3 oktober, som höll på i flera dagar? Med regeringens torpeder syftar jag närmast på Specialkommandot Poliskonst & Bevisförfalskning.


Som en liten aptitretare - en teaser - kan jag avslöja att regeringen och polisen antagligen snart kommer att ha vernissage på E4:an utanför Markaryd, där de kommer att visa specialkommandots senaste alster: de nymålade och helt omgjorda spåren efter morden på Lars Vilks och - förmodligen - även två poliser. Jag skriver förmodligen, för ingen tycks ha sett dem. Ingen vet vad de heter och kanske har inte polisen i polisområde Syd räknat sina mannar för att se om någon saknas? Ett aldrig tidigare skådat verk ska visas som helt vänder på förståelsen av händelseförloppet och av bevisningen gällande de nämnda morden.


Ack, ack, ack.Vad hade inte de underbart roliga och bitska samhällskritiska komikerna Hasse & Tage kunnat göra av ett sådant ämne:


Regeringen är livrädd för att förlora makten och tappa kontrollen över utredningarna av mängder av grova brott. Bland annat 853 mord på Estonia och mordet på statsministern. Det är klart att man kan bli stressad för mindre. För att försöka behålla makten med hjälp av de muslimska rösterna går regeringen landets fundamentalistiska och i förekommande fall även kriminella muslimska ledare till mötes och låter ett mordkommando ta livet av Lars Vilks. Som ganska brukligt är för regeringen skiter hela operationen sig när någon av dilletanterna inte gör rätt och det slutar med att livvakterna försöker fly för sina och skyddsobjektets liv. Det bar sig inte bättre än att hela gänget hamnade under en lastbil och även de två poliserna dör. För det var väl inte planerat att även poliserna skulle dö? Så samvetslös är väl inte Sveriges regering? Eller?


Nu var i alla fall goda råd dyra. Och det var bråttom. Att fatta snabba beslut är ju inte regeringens bästa gren. Att sitta i månader och år och fundera och sedan ångestfyllt komma fram med något ganska meningslöst och otillräckligt det må ju vara. Men att ta bollen på volley…eller ska jag säga att fånga de brinnande bilarna med liken i flykten - det är inte regeringens grej. Följaktligen fortsätter det att skita sig när någon livrädd jubelidiot kommer på den lysande iden att man ska stänga av E4:an i flera dagar och göra om alla spåren. Förfalska alla bevis. Göra nya spår som kan passa med någon inte heller särskilt klyftig idé som man sedan ska få de korrupta och lydiga nollorna i media att sälja in till fårskocken.


Sedan fortsatte det att skita sig när man i paniken inte klarade av samordningen och Aftonbladet gick ut med bilder tagna åratal innan morden men photoshopade till att se nytagna ut, inkl däckspår. Men tyvärr, med tydliga bevis för att bilderna var manipulerade.


Vi har kommit långt bort från rättsstaten. Förmodligen långt, mycket långt bort från vad Hasse & Tage ens i sina värsta mardrömmar någonsin kunde föreställa sig att förfallet i Sveriges regering skulle kunna sjunka till. Men psykopaterna i och kring regeringen är fartblinda och känner inga gränser. Det går nog. Vi trycker igenom det, säger man till varandra, med röster som inte kan dölja ångesten?


Men är det verkligen så? Får man verkligen människorna i propagandaapparaten med sig på båten den här gången också? Börjar inte risken för att själv dras med ner i djupet vara allt för påtaglig? Finns det inte en gräns när det blir så grovt att allt förnuft bjuder att det är dags att kliva av båten?  Finns det verkligen inga människor kvar i framskjutna positioner som har någon heder och något förstånd kvar i kroppen?


Den närmaste tiden kommer att visa oss. Och är det verkligen så illa bävar åtminstone jag inför vart vi är på väg. Vilken framtid går vi till mötes om vi inte ens kan befria oss från en regering som mördar människor, inklusive poliser, för att behålla makten och dölja sina tidigare brott?


Som ett litet PS bifogar jag en bild från media tagen kort tid efter morden och visande originalspåren, även en delförstoring. Jag bifogar också en film, och några stillbilder ur den, som en vän till mig tog under tisdagen visande de förfalskade spåren som regeringens torpeder och amatörkluddar åstadkommit.


Det skurkarna åstadkom uppvisar som synes inte mycket till likhet med verklighetens spår.


Synd att de gick och mördade Vilks. Nu hade de behövt honom. Han hade säkert gjort trovärdigare spår än de där klåparna åstadkom och han skulle nog ha uppskattat att ”konstverket” lever vidare.


Tala om att göra allting fel - från början till slut…



Verklighetens spår:




De förfalskade bevisen:







Falun onsdagen den 13 oktober 2021

Mikael Styrman

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

De riktiga spåren ser mer ut som chauffören gjort en tvär inbromsning och sedan gasat på och gjort en s.k "burnout" och försökt komma över på den andra sidan, kanske för att undkomma ett attentatsförsök! Och varför hemlighåller man identiteten på poliserna så länge? Här ligger en "gravad hund"...

Benny

Mikael Styrman sa...

Det var även min tanke genast när jag såg spåren. Det brukar se ut ungefär så. Jag, och andra, har också funderat över varför det satt så hårt åt, det där med poliserna. Kanske förklaras det av att det man avsåg göra sket sig? Därefter har stressen varit stor och fokus på annat? I det här fallet på att skurkarna vill klara sitt eget skinn och måste rätta till verkligheten? I så fall står inte två offrade poliser särskilt högt på prioritetslistan… Särskilt inte om det skulle vara så att man försökt rekrytera dem till skurkgänget, men inte lyckats.