onsdag 14 juni 2023

Djävulsön är väl ledig?

.


Det påstås av en del dilletanter att det är omöjligt att lösa problemet med den invandrade grova brottsligheten i Sverige. Det sägs att nya unga brottslingar står i kö för att kliva in i gängen och ta vid där deras företrädare lämnat. Det där tror jag inte alls på. Att det finns en känsla av att det är omöjligt beror bara på att man inte försökt på allvar att lösa problemet.


Det pratas även mycket om att svenska fängelser och häkten är fulla, eller överfulla. Så fulla att det inte ens går att isolera personer som ska vara isolerade av utredningsskäl.


Men det är väl inget stort problem? Om nu Sverige inte vill uppdra åt något afrikanskt land att förvara av sossarna och miljöpartiet importerade grova brottslingar så kan vi väl göra det själva? Den franska straffkolonin i Guyana, mer känd som djävulsön, är väl ledig sedan fransmännen lade ned sin verksamhet där 1953 (enligt Wikipedia). Sverige kan väl hyra den av fransmännen?


De flesta av de här grova brottslingarna som med pajasväsendets beskydd skjuter och mördar på våra gator kommer ju från varmare trakter. Det kan ju inte må bra av det råa svenska vädret. Av rent humanitära skäl borde vi förvara dem i ett för dem gynnsammare klimat.


Det vore mycket humanare, nu när det visat sig omöjligt att få dem att bli hederliga, att låta dem välja själva. Antingen avsäger de sig sitt svenska medborgarskap eller uppehållstillstånd och accepterar att bli luftlandsatta i sina hemländer, eller, så slutförvarar vi dem på Djävulsön.


Jag lovar att det löser problemet. Det enda återstående hindret utöver ett franskt godkännande är alla dessa förment godhjärtade stollar som med emfas kommer att hävda att det är mer humant att låta dem hålla på och mörda skyldiga såväl som oskyldiga urskiljningslöst i Sverige än att förvara mördarna på Djävulsön.


I slutändan är det nog bara de som själva behöver gratis knark, eller som eljest tjänar på droghandeln, som skulle argumentera emot en sådan lösning. Till och med de skulle kunna ändra sig, sedan, när katastrofen drabbar den egna familjen.


Falun onsdagen den 14 juni 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: