onsdag 7 juni 2023

Hultqvist maffians Zorro

 .

I kölvattnet på kollapsen i det sosseledda skandalbolaget SBB kommer nu Peter Hultqvist ridande som sosse-maffians nya Zorro. Media och allmänhet ska inte fördjupa sig i de mutor som kommun-, region- och riksdagspolitiker fått under bordet för att medverka till att det allmännas fastigheter slumpades bort till det underfinansierade SBB. Inte så konstigt att SBB växte explositionsartat med ett sådant vinnande koncept.


För att tvätta skurkarnas heder och dölja den katastrof mutkolvarna med sina svarta affärer orsakat sina väljare, har politiken nu grävt fram det gamla regementet i Falun. Med hjälp av lika korrupta som lojala media ska man visa hur viktigt det är att hederliga skattebetalare åter ska plocka upp notan efter sosse- och andra skurkar. För att lura allmänheten åberopar man att det skulle finnas hot mot rikets säkerhet om inte skattebetalarna än en gång tvättar skurkarnas heder.


Men alltihop är lögn och förbannad dikt. Visst finns det byggnader i Falun som en gång varit regemente och som nu - möjligen - ”riskerar att säljas utomlands”. Men det finns nästan ingen militär verksamhet i dem och absolut inga försvarshemligheter som hotas av att fastigheterna byter ägare. Visst hyr militären några enstaka rum, men nästan hela det före detta regementet är numera handelsområde med butiker och företag.


Om vi så säljer fastigheterna till Putin så innebär det inget hot mot Sveriges säkerhet. Möjligen kan det bli lite jobbigt om inte Putin betalar hyran, som i ”Ryska Huset” på Lidingö, men det vågar statsmaffian inte hantera med all denna tvätt av ryska gangsterpengar i bagaget. Vi kan lugnt uppdra åt Sundström att sköta även dessa maffiaaffärer. Han åkte ju inte fast för de förra heller - naturligtvis - så det är riskfritt.


- Skamlöst av Peter Hultqvist!


Falun onsdagen den 7 juni 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: