lördag 11 november 2023

Tesla och den grova organiserade svenska brottsligheten

 .

Svenska media behandlar den svenska maffians utpressning mot Elon Musk och Tesla på sedvanligt ryggradslöst sätt. Utpressarnas krav omnämns som ”den svenska modellen”. Det är inte första gången gangsterrörelsen med ryggradslösa medias hjälp vill tvätta sin heder på det sättet. Men det är inte den svenska modellen. Det är istället den grova organiserade svenska brottslighetens modell.


Det officiella kryperiet och hyckleriet inför maffian bjuder att det är frivilligt att teckna kollektivavtal. Samtidigt erbjuder inte de korrupta resterna av vad som en gång var ett rättsväsende svenska företag och företagare något skydd mot grov ekonomisk brottslighet, som den grova utpressning som Tesla nu utsätts för i gangsterstaten Sverige.


Undantaget i lagstiftningen som ger maffian straffrihet för sin grova brottslighet bör omgående avvecklas så att Sverige kan inleda marschen mot en återuppbyggd rättsstat.


Om det är frivilligt att ingå avtal ska det också vara frivilligt. Det ska inte vara tillåtet att straffritt utsätta andra för grov brottslighet för att tvinga dem att ingå avtal.


Elon Musk är ju bemedlad och inte ensidigt beroende av Sverige. Det skulle vara välkommet om han agerade för att få den svenska gangsterstaten ställd inför internationell domstol för sin maffiabefrämjande verksamhet.


Falun lördagen den 11 november 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: