fredag 5 april 2024

Den ryska demokratin i Sverige

.

Den förestående omröstningen om modifiering av en äldre könstillhörighetslag till en ”Josef Mengele-lag”, som ger psykopater i vården större spelrum att utföra experiment på andras barn, sätter fingret på den ihåliga svenska demokratin.


På pappret väljs svenska riksdagsmän av folket och får ett personligt mandat. Men i praktiken råder rysk demokrati i Sverige. Det innebär att hårdhudade gangsters tar sig rätten att i strid med gällande lagstiftning tvinga svenska riksdagsmän att rösta så som andra, mer makthungriga och inte sällan psykopater vill. 


Vi har en en lagstiftning som ska skydda mot sådana övergrepp vid röstning. Men det är en ren papperskonstruktion - till intet förpliktigande. Vi har ju nämligen ingen ordningsmakt och inget rättsväsende som vågar ta itu med grov kriminalitet i den politiska maktapparaten. Istället har vi - som ryssarna - en samling kärringar med och utan kjol som följer gangstrarnas minsta vink. Kärringar här använt i ordets negativa betydelse, innebärande ryggradslösa rundningsmärken, som oavsett kön, inte utför det arbete de blivit utsedda till. Istället fungerar de som någon sorts möjliggörare, som hjälper odemokratiska och makthungriga gangsters att upprätthålla en lagstridig kontroll över riksdagsmän och andra förtroendevalda, vilket sätter demokratin ur spel.


Falun fredagen den 5 april 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: