torsdag 12 september 2024

Idiotin löper amok i Sverige

.


Kanske lite vänligare formulerat skenar nu den godhjärtade dumheten i Sverige. Som väl de flesta har observerat vill en del erbjuda stora summor till invandrare för att få dem att återvandra till sina hemländer. Det är med största sannolikhet liktydigt med att öppna Pandoras ask.


Signalen som det skickar till miljarder fattiga människor runt om i världen är att om man tar sig till Sverige - legalt eller illegalt - så öppnar sig himlens portar. Där står nämligen idioterna i kö för att gulla med en på svenska skattebetalares bekostnad. Ledsnar man så småningom på Sverige får man gratis flygbiljetter hem och ett decenniums inkomster som premie.


Det borde vem som helst kunna räkna ut att det kommer att fungera som en mycket stark magnet som gör att Sverige kommer att dammsuga den tredje världen på fattiga människor. Det finns inte på världskartan att nyblivna Fattig-Sverige kommer att klara av det där. I synnerhet inte efter att maffian tillåtits plundra Sveriges skattebetalare i den gröna omställningens namn.


De som framför allt kommer att bli saliga av detta är de många parasiter som försörjer sig som människosmugglare. Deras verksamhet kan knappast få en kraftfullare boost.


De värsta av våra stolpskott i Offentlig-Sverige kommer att intala sig själva, och även försöka lura i oss andra, att det kan lösas genom att lyxhemresorna bara erbjuds till människor som kommit hit före ett visst datum. Men det kommer naturligtvis inte att fungera. Varenda människa i tredje världen kan räkna ut att den som är tillräckligt dum i huvudet för att göra så här en gång också är tillräckligt dum i huvudet för att göra så fler gånger - med andras pengar. Alla försäkringar om att det inte ska ske kommer naturligtvis att ignoreras av människor i tredje världen vilka ser guldet hägra vid regnbågens fot. Människosmugglarna kommer att se till att informationen sprids ordentligt. Bättre marknadsföring kan katastrofen inte få.


Innebörden är att Sverige investerar tungt i massmord i stor skala på människor som i jakt på ett bättre liv kommer att drunkna i haven, plundras av skurkar och kvävas i containers tack vare den godhjärtade svenska dumhetens missriktade omsorg.


Om man verkligen vill människor illa, om man verkligen vill förvärra situationen med massinvandring av ofta svagbegåvade och i det närmaste helt outbildade människor, med massor av barn som ska försörjas - då är det så här man ska göra. Då går det garanterat åt helvete - med musik!


Falun torsdagen den 12 september 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: