fredag 6 september 2024

Mördande importerade barnsoldater och tafatta svenska mähän

 .

Jag vet inte hur länge vi har kunnat läsa om barnsoldater i Afrika, men nog handlar det om flera, eller många, decennier. Vi har förundrats och vi har skakat våra huvuden i falsk förvissning om att något så svamligt aldrig skulle kunna hända här. Åtminstone har då jag varit i den tron. Så här i efterhand känns det skamset att så totalt ha överskattat vår offentliga sektors intellektuella kapacitet i allmänhet och politikens i synnerhet.


Trots alla sådana varningssignaler har politikens och den offentliga sektorns stollar tillåtit - ja främjat - en okontrollerad invandring från områden där sådana och snarlika problem länge varit etablerade. Det såg jag inte komma. Visst kan jag uttrycka mig ganska beskt om inkompetens på såväl höga som låga positioner, men att våra styrande skulle visa sig vara sådana blådårar trodde jag inte. 


Äras den som äras bör. Det är ju inte galningarna från Afrika, Mellanöstern och Afghanistan som har ställt till med detta i Sverige. De styr ju inte vårt land - åtminstone inte än. Det är våra politiker som har ställt till med det här.



Extra märkligt har ju varit att finna att trots att det varit känt hur kvinnor behandlas i nämnda områden har det ofta varit kvinnor som stått på barrikaderna och kraxat för att driva igenom den vettlösa migrationspolitik som har rått i Sverige. Lika förbannat har man massimporterat människor till Sverige från Mellanöstern, Afrika, Afghanistan med flera ställen, kända för att i dessa länder förekommer barnsoldater samt även för att kvinnor behandlas som skit i dessa länder.

Deras framgång är gränslös.


Sverige är numera ett sådant där efterblivet land med barn som mördar och med stollar i den offentliga sektorn som behandlar dessa mördande barn som om de har stulit suddgummin på rasten i skolan.


Vilka är egentligen värre? De här barnen som mördar, de vuxna som låter dem mörda eller våra politiker och vårt stolleväsende som tillsammans låter det pågå?


Inte så lätt att avgöra..? De är nog alla solidariskt del av köckenmöddingen som är på väg att bli det välordnade Sveriges undergång..


Falun fredagen den 6 september 2024

Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så sant så.