fredag 30 augusti 2024

Varför så stor invandring av muslimer trots all ondska de sprider i vårt samhälle?

 .

Sverige - i likhet med en del andra länder, exempelvis Tyskland, översvämmas av grov importerad brottslighet som möts av - nästan ingenting. De som är i position att åtgärda och ställa till rätta tycks ångestfyllda och handlingsförlamade, eller kanske till och med oförstående.


Försök att finna en förklaring till oförmågan leder gärna till ett gammalt svenskt ordspråk - som förmodligen finns i många länder och varianter:


- Den som gudarna vill förgöra slår de först med blindhet!


Därmed sagt att den som vill att det ska gå honom väl ser till att lösa problemet istället för att bara sitta och ha ångest över det. 


Gör som finnarna: Sätt fart och ta i ordentligt. Man kan alltid korrigera tillbaka lite senare.


Det är både fegt och fåfängt att tro att det ska lösas med hjälp av det amerikanska försvaret. Om det går så långt resulterar det bara i misär - och skottpengar på de styrande som ställde till det.


Och sätt lite fart! Det är inte som att ni har hela livet på er. Situationen är samhällsfarlig och svår att vända om den får gå för långt.


Det här löses inte genom att ge de hänsynslösa galningarna elektronisk fotboja i hemmet. Det fungerar inte ett dugg bättre än HVB-hem drivna av den grova organiserade brottsligheten.


- Ut med tummen nu!


Falun fredagen den 30 augusti 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: