torsdag 16 mars 2023

Grus i integrationsmaskineriet

 .

Nattens kraftiga sprängning i Hässelby är ännu en påminnelse om vådan av den vettlösa importen av mer än en miljon människor med okänd härkomst och okänd vandel. Naturligtvis är många av dem välutbildade och fridsamma människor. Men som man kunde befara är många inte det.


Fredrik Reinfeldt, Sosseriet, Vänstern samt Miljö- och Centeranarkisterna har med stöd av våra massmedia livligt förklarat hur bra den okontrollerade invandringen är för Sverige. Riktigt hur bra den är börjar bli tydligt nu. 


Många nysvenskar hamnar först i utanförskapsområden. De som inte är bekväma med det, och har förmågan att göra något åt saken, söker sig snart till andra områden, av omsorg om sig själva och sina nära, vare sig det sker med hederliga eller ohederliga metoder.


Det blir allt tydligare att med många av dem medföljer problem med brinnande bilar, skjutningar i bostadsområdet och hus som flyger i luften även i områden som hittills inte varit utanförskapsområden.


Ett av problemen med detta är att det - åtminstone ännu - inte är så lätt att veta vilka som tar med sig sådana problem.  Det har inte heller utvecklats metoder för att kunna ta reda på eller påverka saken.


”Är huvudet dumt får kroppen lida” lyder ett gammalt talesätt. Det kan också uttänjas till ”röstar man dumt får familjen lida”. Det är ju inte de sosse-anknutna knarklangarna som har tvingat sig hit. De har bjudits hit - inte av oss - utan av er.


- Håll till godo!


Falun torsdagen den 16 mars 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: