måndag 13 mars 2023

Ondskan söker sig till sitt ursprung

 .

Länge har nu nysvenska gangsters i barnsoldaters ålder fått härja fritt i Sverige. Det har varit en riktig fullträff för Sosseriet, Miljöanarkisterna och Center-anarkisterna som till största delen är de som åstadkommit eländet.


Bara i obetydlig utsträckning har slöddret störts av polis och rötväsende. När polisen någon gång lyckas få till det dömer vårt skenheliga rötväsende samvetslösa mördare till två års sluten ungdomsvård. Men noggrant informeras vi om att rötväsendet skamlöst anser att det motsvarar 18 års fängelse. Men det är ju bara charlataners skitprat. Det är två års sluten ungdomsvård, som i verkligheten inte är så sluten - varken mer eller mindre.


Men nu tycks ondskan söka sig mot roten av det onda. Slöddret har nu börjat skjuta av sina konkurrenters föräldrar och andra släktingar. Ingen regel utan undantag, men i huvudsak tycks det mest drabba sådana som verkligen är skyldiga. Det vill säga föräldrar som struntat i eller misslyckats med en av en förälders viktigaste uppgifter - att fostra sin avkomma till hederliga och fungerande samhällsmedborgare.


En del av dessa i huvudsak nysvenska föräldrar ger uttryck för en typiskt sossesvensk inställning. Det är någon annans fel - till exempel polis och åklagares - att deras avkomma drar omkring och mördar och langar knark, så att föräldrarna själva drabbas av vad deras avkomma åstadkommer.


Det ligger något av en gudomlig rättvisa i detta.


Kanske kan vi se fram emot att de också skjuter skallen av en del skräpfolk i rötväsendet samt kriminella åklagare och poliser som mest springer maffians ärenden när de plundrar och tar heder och ära av hederliga människor istället för att sköta sitt arbete.


Falun måndagen den 13 mars 2023

Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Polisen tycker bäst om att spana på horor, och utanför sdagiset när små ungar cyklar utan hjälm då är dom stora och tuffa , kommer det nå med pistol håller dom kafferast