måndag 2 september 2019

Socialdemokraterna - med S som i slum


.
Förr var Socialdemokraterna inte så lite stolta över att, åtminstone som man själva såg saken, hade sanerat den svenska slummen, Lort-Sverige som man kallade det. 

Idag har partiet helt bytt inriktning och förvandlats till ett stolle-parti som håller på och förvandlar Sverige till en slum. Obegränsad och okontrollerad import av analfabeter från snart sagt hela världen håller på och sliter sönder hela samhällskroppen. Vård, skola och omsorg för hela folket är snart ett minne blott. Bara pampar som roffat åt sig och framgångsrika företagare som lyckats undgå att bli plundrade av pamparna och deras underhuggare, kan förvänta sig att ha råd med vård, skola och omsorg redan i den ganska nära framtiden.

Vad hade de tänkt, de gamla socialdemokratiska samhällsbyggarna, och vad tänker de som socialdemokraterna brukar referera till som ”de som byggde Sverige”, om det som dagens socialdemokrati, med hjälp av liberaler, centerpartister och röda och gröna kommunister nu gör med Sverige?

Socialdemokraternas ledning har bytt inriktning. Sverige ska bli hem för hela världens slum och ”de som byggde Sverige” ska leva i och finansiera Slum-Sverige.

Falun måndagen den 2 september 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: