fredag 6 september 2019

Socialdemokraterna, Zimbabwe och Sydafrika

.
Om sådär en 30-40 år - när dagens och gårdagens skurkar är döda - då KANSKE vi kommer att få veta mer om ledande svenska socialdemokraters roll i ödeläggandet av Sydafrika och Zimbabwe.

De var segregerade, men väl fungerande, länder, med ett av många avskytt apartheidsystem. Zimbabwe, vars förra diktator nu har dött, var före Mugabe Afrikas brödbod, med väl fungerande jordbruk drivna av vita. 

Efter övergången till afrikanskt styre har Sydafrika blivit präglat av grov kriminalitet och korruption. Zimbabwe, den forna brödboden har övergått till oförmåga att ens föda den egna befolkningen. Man har drivit bort den vita befolkningen med hjälp av grova våldsbrott och därmed också avskaffat förmågan att producera livsmedel.

Ledande svenska socialdemokraters vana att korrumpera afrikanska länder genom att använda dem för att tvätta pengar stulna av de svenska skattebetalarna vågar naturligtvis inte våra korrupta media ta i på många decennier än.

Sverige har ett tungt ansvar att bära för sin roll i arbetet med att förvandla Sydafrika och Zimbabwe till korrumperade gangsterstater. Enligt känt socialistiskt maner har välordnade länder präglade av välstånd för många men, ännu också armod för många, fått stryka på foten för grov kriminalitet och armod för nästan alla - alla utom den styrande klicken, som styr med terror. Men det stör ju inte de ledande svensks socialdemokrater som skodde sig på afrikanernas och svenskarnas bekostnad.

Falun fredagen den 6 september 2019
Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: