lördag 7 september 2019

Undrar om de driver med oss?

.
När man läser om bombhotet i Malmö C som nu tröskas i våra Kalle Anka-domstolar kan man inte låta bli att undra över om de här människorna har så svårt att tygla sitt förakt mot vårt samhällssystems oduglighet att de inte kan låta bli att driva med oss.

En sådan här gök, som dyker upp i Sverige, efter en tids semester utomlands (i hemlandet?), med tre(!) pass, och ställer sig upp i Malmö C och skriker att han har en bomb, fuck the police och så vidare, sedan visar sig ha varit sjuk då, men inte är sjuk nu, som behandlas av media med silkesvantar och i enlighet med rådande politrukkod inte ens får sin hemvist röjd - nog måste det väl vara så att han driver med oss? 

Kalle Anka-domstolen kanske kommer fram till att han bluffar? Eller så kommer den fram till att han var sjuk då, men inte är det nu? Men det spelar nog ingen roll vilket det blir. Kalle Anka-polisen kommer förmodligen ändå inte att klara av att utvisa honom. Han kommer att sällas till de tiotusentals som håller sig undan i landet och antingen försörjs med bidrag som byråkratin och politikerslöddret stjäl av skattebetalarna eller genom att de själva helt riskfritt stjäl av samma skattebetalare.

Falun lördagen den 7 september 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: