söndag 5 juni 2022

Hur ska sosseriet lyckas lura Amineh Kakabaveh?

.


Frågan i rubriken är kanske fel ställd? Kanske bör den formuleras: Hur ska sosseriet lyckas lura Kakabaveh OCH Erdogan?

I TV4:s morgonsändningar igår lördag fanns en längre intervju med Amineh Kakabaveh. Hon gjorde bra ifrån sig, tycker jag, trots att jag ofta inte delar hennes åsikter. Men hon gav ett trovärdigt intryck. Hon lämnade mig med en känsla av att hon menar vad hon säger och är beredd att kämpa för sin uppfattning. 


Vad sa hon då? Jo, hon sa ungefär samma som Sosseriet och Vänstern brukar säga - och helga - ända fram till valurnorna, för att sedan helt strunta i allt i avvaktan på nästa val. Det säger en hel del om svensk vänsterpolitik att Kakabaveh är utkastad från Vänsterpartiet, som exempelvis inte vill driva kvinnofrågor för att inte skrämma bort nysvenska manliga kommunister. Hon är inte heller välkommen i Sosseriet. Där räcker det med en åsikt.


Inget av partierna verkar vara särskilt intresserade av vänsterväljarnas åsikter - bara av deras röster i val.


Sosseriet har i decennier lyft sig själva på andras bekostnad - inte minst internationellt. Bristande respekt för mänskliga rättigheter är ett stort problem när det inträffar i andra länder, men inget problem alls när det äger rum i Sverige, särskilt inte när det är sosseriet som kränker de mänskliga rättigheterna. Inte bara sosseriet ser så på saken, även de svenska propagandaorganen gör likadant - de är ju sossekontrollerade - ibland synligt, ibland dolt. Den här gången verkar man dock ha ljugit fast sig ganska ordentligt med oväntade konsekvenser. Det blir intressant att se hur sossepamparna ska lyckas lura Amineh Kakabaveh på det dom lovat henne, samtidigt lura Erdogan att de går honom till mötes och samtidigt lura sina väljare att Sverige alltjämt är den humanitära stormakten som sosse-charlatanerna brukar lura i gräsrötterna att vi är. Det framstår allt mer som en tulipanaros. Kanske ser sosseriet likadant på saken? Magdalena Andersson blev i alla fall påtagligt stirrig av att SD framställde misstroendevotum mot Morgan Johansson, vilket övriga oppositionspolitiker anslöt sig till. Bara sossetrogna stödorgan avstod.


Sosseriet leds av ganska förskräckliga maffia-typer. Alla är inte synliga för allmänheten. Det kan vara på sin plats att varna Kakabaveh, om hon nu behöver varnas? Se bara hur det gick för Magdalena Anderssons och de andra maffiatypernas svart-städerska. Hon kastades ut utan krusiduller. Där var det inte fråga om vare sig humanitet eller rättssäkerhet. Ingen ville utreda vilka som köpte svart-tjänsterna eller vem som betalte för dem. Den humanitära Kalle Anka-statens korrupta polis- och åklagarmyndigheter blundade med bägge ögonen, höll för säkerhets skulle för både ögon och öron och vände sig bort.


Jag känner mer respekt för Amineh Kakabaveh än för hela den samlade sosseeliten och jag hoppas att hon står på sig. Men ett varningens ord är på sin plats. Kakabaveh bör undvika Sveavägen, absolut inte gå på bio, hålla sig långt från Hammarbykanalen, vara särskilt försiktig i tunnelbanan - i synnerhet om hon gjort sällskap dit med någon från myndigheten. Norra Begravningsplatsen i Solna är heller ingen höjdare. Om någon hittar henne där transporterar korrupta polisen raskt henne till rättsmedicin som mycket väl kan komma fram till att hon är åtminstone tvåhundra år gammal. Inte så roligt för en kvinna i sina bästa år. Då hjälper inte ens botox.


Om uppgifterna i media stämmer har kanske sosseriet lyckats skrämma Kakabaveh nu. Propagandaorganen tycks försöka leda henne att avstå från omröstningen ”i protest”. Men det är ju ingen protest. Det är att undvika att protestera - en läggmatch med andra ord. Ännu är det oklart om sosseriet lyckats skrämma eller muta Kakabaveh eller om det vi ser i media är försök att leda henne att fatta ett sådant beslut och tro att det är hennes eget beslut. 


Det blir intressant att följa om hennes nerver håller ända in i mål.


Falun söndagen den 5 juni 2022

Mikael Styrman

.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, nog kan man konstatera att Sverige är en partidiktatur där S styr och ställer! De andra "partierna" känns mer som rekvisita för att legitimera sosse-partiets maktinnehav och är egentligen bara en kuliss för att inte andra länder ska kalla Sverige för vad det i verkligheten är, alltså i praktiken en enpartidiktatur. En kollektiv diktatur där sossarnas partistyrelse "djupa staten" i verkligheten bestämmer i stort och smått och detta har de andra "partierna" att ta hänsyn till. SD kom ju och stökade till systemet men har nu börjar räta in sig i ledet och blivit alltmer PK. Det nya "hotet" mot partiet är AFS och Nyans men vi kan nog lita på att de ska hållas på mattan med diverse metoder...

Benny