torsdag 2 juni 2022

Sverige och Finland har ”samma” sjuka…

 .

…fast tvärtom.


Sverige, eller rättare sagt ledande svenska politiker - framför allt sossar - har storhetsvansinne i långt framskridet stadium. Det har de alltid haft, åtminstone sedan de svek övriga nordiska länder, lät nazisterna transitera, exporterade malm till Hitler, mot betalning i judiskt tandguld från utrotningslägren sedan vände efter Stalingrad och lämnade ut balterna till en säker död efter kriget, på Stalins begäran. En del debattörer har mycket underhållande skojat om att detta på framgångsrika krigsbrott baserade storhetsvansinne bland annat tar sig uttrycket att den svenska politiska eliten nu erbjudit NATO att få ansluta sig till Sverige. Det går inte att ta miste på att den svenska makteliten själva har mycket höga tankar om Sveriges internationella anseende.


I Finland däremot underskattar man sitt eget internationella anseende, vana som man varit att spela rollen av den fattiga kusinen från landet, i Sveriges skugga. Det är nog delvis en krigsskada. Ett kollektivt minne från Andra Världskriget då de internationella förhållandena resulterade i att Finland inte hade någon enda bundsförvant mot Sovjetunionen. Finlands situation visavi Ryssland är naturligtvis av geografiska skäl mycket mer utsatt än Sveriges. Dessa två omständigheter i förening lurade sannolikt finnarna att söka NATO-medlemskap tillsammans med Sverige. I kalkylen ingick naturligtvis att Finland skulle bli mindre utsatt för ryska övergrepp i närtid ifall man sökte tillsammans med Sverige. Skulle Putin angripa den som är i lag med Putins främsta tvättare av stöldgods? Kanske har taktiken också fungerat i den delen? Vem vet? Det är inte lätt att veta. I övrigt visade sig det mesta slå fel när Finland slog sig i slang med Sverige och Sverige visade sig vara ett sänke.


Varför är då Sverige ett sådant internationellt sänke?


Orsaken går att spåra till den grova organiserade nationalsocialdemokratiska brottslighetens agerande under decennier. Inrikes har man tillsatt hanterbara brottslingar eller bara ryggradslösa mähän i olika myndigheter, skatteverk, kronofogdar, polisledning, åklagarmyndighet och domarkårer vilka systematiskt hjälpt brottslingarna att plundra företagare inom landet - som i Ryssland. Utomlands har sosseeliten istället gjort så att man stöttat olika oppositionella grupper nära nog utan urskiljning. Det har varit ett bekvämt sätt att plundra de svenska skattebetalarna. Man har odlat myten att det skett för att främja demokratin i andra länder. Det har också möjliggjort att man kunnat utmåla sig själva som ”den moraliska stormakten nummer ett” i världen. Bakom kulisserna har det istället ofta handlat om att man plundrat svenska skattebetalare genom att låtsas hjälpa allehanda internationella befrielserörelser. Istället har man hjälpt sig själva genom att lämna Sverige med flyg, åtföljda av två väskor - en stor och en liten - med kontanter(!). Den stora har man satt in på sin egen bank i lämpligt bankparadis och fördelat busarna emellan, medan den lilla har förärats för tillfället aktuell befrielserörelse, eller terroristorganisation som ifrågavarande stat kunde tänkas uttrycka saken. Mottagare av den mindre väskan har inte haft något alternativ till att hålla god min i elakt spel. Skulle man klagat på de svenska brottslingarnas bedrägerier skulle följden blivit att man inte fått några pengar alls.


Nu får Sveriges skattebetalare skörda den kriminella sosseelitens draksådd. Turkiets Erdogan gruffar om sosseriets samarbete med PKK. Men PKK har tjänat sosseeliten väl. Vem minns inte hur sosseelitens mord på Olof Palme bekvämt kunde skyllas på kurderna medan spåren efter den interna maktkampen och den skurkaktiga vapenhandeln som resulterade i Palme-mordet kallnade. Minns att Ingvar Carlsson helt rättsvidrigt tillsatte en överrock i Palme-utredningen för att förhindra att sanningen skulle komma fram.


Att Sveriges NATO-medlemskap kom att stoppas - eller förhalas - just av Erdogan kom naturligtvis som en överraskning - för sosseriet. Men det var naturligtvis bara en tidsfråga innan sosseriet skulle sätta sina gamla skurksamarbeten i fel strupe. - Det som göms i snö kommer upp i tö!


Men Finland behöver väl inte känna lojalitet med den grova organiserade svenska brottsligheten? Det är väl bara för Finland att dumpa Sverige och gå vidare med sin ansökan? Turkiet har knappast anledning att under någon längre tid straffa Finland för den svenska elitens egoistiska charader.


Finland behöver inte ha dåligt samvete för det, givet vad som utspelat sig. Sverige är inte heller hotade av Ryssland på samma sätt som Finland, omringat som Sverige är av NATO-länder och utan landgräns mot Ryssland som Sverige ju är. Dessutom har Sverige förmodligen ett starkt försvar mot Ryssland med det bagage av penningtvätt åt den ryska maffian som man ju bär med sig efter åratal av gemensam plundring av Rysslands skattebetalare.


Falun torsdagen den 2 juni 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: