torsdag 2 juni 2022

Misstroendeförklaring på väg mot Morgan Johansson?

 .

Enligt radion har SD gett in en begäran om att Riksdagen ska förklara sig sakna förtroende för Justitieminister Morgan Johansson. Givet vad som pågår i samhället är det naturligtvis inte en dag för tidigt.


Då får ju de politiker som annars bara seglar i lugna vatten bekänna färg.


Inget vore väl naturligare än att Riksdagen förklarar sig sakna förtroende för Morgan Johansson, givet vad som sker i vårt samhälle. Men vem vill ha jobbet efter honom? Knappast någon som är tillräckligt dugande för att kunna göra någon nytta på positionen? De flesta som har en normal mängd självbevarelsedrift skulle nog passa sig. Nästan bara den som är kraftigt underkvalificerad skulle se jobberbjudandet som en möjlighet.


Vi går mot en intressant höst. En miljon nysvenskar med rösträtt. Propagandaorgan som vill göra gällande att regeringspartiet är starkare än någonsin trots att samhället i allmänhet och invandrartäta bostadsområden i synnerhet allt mer börjar påminna om en offentlig skjutbana. Vi är snart i en amerikansk situation innebärande att vem som helst är beväpnad och kan tänka sig att skjuta när som helst, var som helst, mot vem som helst. När - märk väl när - inte om - vi når över en viss nivå blir det opportunt i vissa kretsar att skjuta i förebyggande syfte, för att man tror att någon annan har för avsikt att skjuta. Hur långt bort är en sådan situation? Ingen vet. Men förmodligen mycket närmare än de flesta skulle tro.


 Nästan allt som kan fuckas upp har fuckats upp, tänkte jag först skriva. Men så är det naturligtvis inte. Det finns mycket kvar att förstöra. Däremot kommer säkert mycket att förstöras framgent. Inte mycket talar för att våra politiker kommer att kunna vända utvecklingen. Inte ens NATO får vi gå med i efter att kriminella S-märkta politruker åkt runt i världen och retat upp folk som en bieffekt av att de förskingrat skattemedel med befrielserörelser som skendemokratisk täckmantel. Detta trots att ryssarna krigar för fullt i vår omgivning. Ska väljarna verkligen belöna regeringen för något sådant eller har propagandaorganen helt släppt verklighetskontakten? Nog verkar det mest vara ett sätt att förbereda ett planerat rösträkningsfusk i det kommande valet. Det är ju i så fall inte första gången som sosseriet griper makten genom valfusk.


Falun torsdagen den 2 juni 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: