torsdag 2 juni 2022

När blir armenierna terrorister i S ögon?

 .

Armenierna i Södertälje brukar av sosseriet lovas erkännande av och fördömanden av det turkiska folkmordet mot armenier under tidig 1900-tal. I synnerhet inför val brukar sådant lovas runt, men sedan hållas tunt.


Hur blir det nu då, när Sverige - och sosseriet - behöver Erdogans godkännande för att ta sig in i NATO och få beskydd mot en allt oberäkneligare rysk despot? Och kanske viktigare ändå, för att få beskydd mot dem som kan förväntas slåss om makten efter Putin, av vilka flera kan förväntas ha tillgång till kärnvapen. Därtill kommer ju behovet att få skydd mot eventuella amerikanska repressalier riktade mot exempelvis det svenska sossestyrda banksterväsendet för penningtvätten åt Putin & Co. Bara ett NATO-medlemskap skulle förmedla hygglig trygghetskänsla till sosseriets gangsters.


Det dröjer nog inte så länge innan sosseriet kommer fram till att folkmordet på armenierna nog aldrig har ägt rum. Dessutom hade de nog sig själva att skylla eftersom de nog var terrorister, för att travestera till Tage Danielssons Harrisburg-logik. 


Kanske blir det också snart läge att damma av PKK-spåret i det aldrig inaktuella Palme-mordet. Kanske var det inte Ingvar och de andra brottslingarna som lät mörda Olof Palme? Det var nog trots allt PKK. Hjärntrusten Ebbe Karlsson och Hans Holmér hade väl rätt - som med sjukhusspionen. Blir det aktuellt att utvisa PKK:arna? Balterna slängde man ju ut och oskyldiga egyptier fick flyga jorden runt upphängda i taket med huva över huvudet, blöjor och stolpiller i ändan i amerikanska flygplan.


Sosseriet har en faiblesse för att både äta kakan och ha den kvar eller att anta vilket ståndpunkt som helst som gagnar dem själva för stunden - oavsett vad de tyckte tidigare.


Just nu är det sådan fart i den svenska politiken att man måste skriva snabbt. Från det att man börjar skriva ett inlägg, till dess det blir färdigt, kan det ha blivit helt inaktuellt med nuvarande tempo.


Falun torsdagen den 2 juni 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: