onsdag 17 januari 2024

Dödfött för Arklövs advokats överklagande

 .

Man får ju tro vad man vill naturligtvis, men jag tror att det vore dödfött att överklaga beslutet att inte medge Arklöv tidsbestämt straff, till Högsta Domstolen.


Vi lever i en tid då hela vårt samhälle präglas av grova brottslingars urskiljningslösa härjande i vårt samhälle. Politikens stollar har importerat allsköns slödder från Tredje Världen, vilka nu inte bara förstör för svenskarna i Sverige, utan även förstör för svenskarna utomlands. Att vara svensk är internationellt på väg att bli synonymt med att vara en gangster. Allt för att våra flata politiker inte duger till att plocka av slöddret deras svenska medborgarskap, för att i möjligaste mån ställa till rätta den skada som politikerna åstadkommit.


En följd av det vanstyre som rått har blivit att det är allt svårare att rekrytera poliser. Kraven på blivande poliser har därför måst lindras upprepade gånger, för att över huvud taget lyckas rekrytera.


Att i det läget ge Arklöv tidsbestämt straff vore nog inte att skicka ut rätt signaler. Det skulle nog inte räcka med att det skulle försvåra polisrekryteringen. För många som redan är poliser och som är i valet och kvalet om sin framtid skulle det nog kunna bli tungan på vågen som fick dem att lämna polisyrket.


Ytterst kokar det ned till vad politiken och domstolarna vill värna. Samvetslösa mördare från Tredje Världen eller poliser som emotser samhällets respekt - och trygghet för sin familj - för uppgiften att skydda alla andra från dessa existenser - oavsett om de senare blivit dysfunktionella genom egen eller andras försorg.


Falun onsdagen den 17 januari 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: