onsdag 2 juni 2021

En förljugen spionhistoria

 .

Svenska media sysselsätter sig just nu med ett avslöjande som svenska danska journalister gjort. Amerikanska gangsterstaten har  av svenska danska journalister avslöjats med att ha avlyssnat europeiska politiker. Det vill säga sina allierade. Det är naturligtvis vare sig första eller sista gången.


Amerikanerna säger nu att de ska berätta. Och det ska säkert berätta. Men inte mycket som är sant.


Det är ju ganska humoristiskt att debatten i Sverige handlar om spionage som amerikanerna gjort med hjälp av danskarna. Den borde ju istället handla om vilket spionage amerikanerna gjort med svensk hjälp.


Men det är klart att det är svårt när man är både ängslig och korrupt som ju är själva definitionen av en svensk journalist. När nyheten först kom ut lanserades den som att danskarna hade hjälpt amerikanerna att avlyssna europeiska politiker. Observera inte att amerikanerna hade avlyssnat politiker med dansk hjälp. Våra fega krakar till journalister gjorde huvudsak till bisak och vice versa och riktade udden mot Danmark. Men sedan när fler media hakade på och det blev en flock som man kunde gömma sig bland kunde man börja prata om amerikanskt spioneri.


Det var svårt för media att hitta någon svensk politiker som vågade säga något alls i frågan. Alla tunga politiker - oavsett färg - gick och gömde sig. Men så småningom lyckades man i alla fall leta rätt på en vänsterpartist som ingen har hört talas om, som lyckades blåsa upp sig riktigt ordentligt och uttala han var”förvånad”.  Det var minsann ord och inga visor från den samlade politiken - jajamän!


Debatten borde ju handla om amerikanskt spioneri i Sverige. Det är ju i Sverige som våra korrupta politiker till och med gett de amerikanska banditerna statsbidrag för att bygga sina spioncentraler och spionera på oss och alla andra.


Men vi har ju inga danska journalister. Vi har ju bara den fega och korrupta svenska journalistdräggen. Så det blir inga svenska avslöjanden. Åtminstone inte än. Och våra korrupta politiker tiger ju också. Det säger ju förstås en del om deras vandel och vad amerikanerna genom sitt spioneri har för hållhakar på dem.


Ännu ett tag kan man gömma sig bakom smånyheter från utlandet för att hålla den hemska verkligheten på avstånd.


Falun onsdagen den 2 juni 2021

Mikael Styrman

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sveriges menlösa "journalister" är i första hand rädda om sina egna låtsasjobb som går ut på att klippa och klistra artiklar som CIA skickat till dem för redigering och anpassning precis som Udo Ulfkotte avslöjade innan han plötsligen lämnade jordelivet! Folk i allmänhet är alldeles för korkade för att förstå omfattningen av USA:s spioneri i Sverige och hur mycket USA styr och ställer i detta arma land! En del tror att SD och Jimmy Åkesson åter ska kunna göra Sverige till ett fritt land men det är bara utopier så länge man inte åtalar femtekolonnare som Bildt och Löfven som sålt ut Sverige. Och även om SD skulle få egen majoritet skulle det ekonomiska och militära trycket från USA och EU allvarligt begränsa Sveriges självbestämmande! Detta talade man givetvis inte om för folk när det skulle röstas om EU och nu är det Nato som ska luras på svenskarna!

Benny

Mikael Styrman sa...

Ibland är det där klippandet och klistrandet så tydligt att man inte vet om man ska skratta eller gråta.

Mikael Styrman sa...

I Gudfadern-filmen fick filmregissören som inte ville lyda maffian sin döda hästs huvud i sängen. Fredrik Reinfeldt fick en död säkerhetsvakt Sagerska Palatset. Men orsaken mörklades naturligtvis.