tisdag 22 juni 2021

Motorn hackar i självmordsfabriken

 .

Magdalena Andersson (S) är känd som rikstjuven som plundrar människor som sparat pengar efter skatt genom att beskatta dem igen och sedan strö ut miljarder över förmögna och välmående företag som inte behöver några allmosor.


Även hon intervjuades av TV efter Riksdagens misstroendevotum och hon beklagar djupt att andra partier övergett sosseriets mobbningstaktik gentemot andra partier. Mobbningen finns på alla nivåer i samhället där sosseriet har inflytande och brukar kallas för Självmordsfabriken eftersom dess aktiviter driver hundratals svenskar varje år till självmord.


Tydligen är Magdalena Andersson så mentalt förstörd efter decennier av mobbande och plundrande i riksmaffians korridorer att hon inte ens förstår vad de ägnar sig åt. I Magdalena Anderssons värld är mobbning, stöld och plundring hedervärda aktiviteter.


Om hon är typisk för den regering hon representerar var det inte så konstigt att Riksdagen förklarade sig sakna förtroende för regeringen. Det var inte heller en dag för tidigt.


Falun tisdagen den 22 juni 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: