torsdag 17 juni 2021

Ylva Johansson försvarar alltid aktuella ideal

 .



Danmark är på väg att övergå till att samla upp migranter som vill till Danmark via asylprövning som utförs i flera afrikanska länder. Jag såg i någon tidning, troligen DN, att Ylva Johansson som är EU-kommissionär för inrikes frågor kritiserar Danmarks nya hållning  i migrationsfrågor. Ja nu kallar de förstås inte frågorna för migrationsfrågor utan istället för flykting- och asylfrågor. Det låter bättre för människor som är propagandans fångar och ännu lever med en världsbild som innebär att Sverige är världens centrum - ett rikt världens centrum - som kan ta emot alla som vill hit.


Nationalsocialdemokratin har bedömt att bästa sättet att behålla makten är att anklaga de som är kritiska mot jultomte-migrationen för att vara rasister. Det gör att många trogna väljare, som inte kan tänka själva, ännu sitter fast i den världsbilden. Men givet hur man på snart sagt alla områden misslyckas med integrationen kommer Sverige snart - motvilligt, men snart - att följa Danmark i spåren.


När det senare gagnar Ylva Johanssons position att försvara den danska linjen kommer hon att göra det. Ja, vi kan förvänta oss att hon tar täten för att se till att det blir ordentligt med taggtråd runt uppsamlingslägren. Men det blir ju inte förrän de notoriska misslyckandena gör det omöjligt att försvara den hittills rådande partilinjen.


Vi kan förlita oss på att Ylva Johansson lojalt försvarar den linje Nationalsocialdemokratin och därmed Sverige väljer och som därmed kommer att försvaras som varande den mest humanitära - oavsett vad den innebär. Det är inte Ylva Johansson utan det är den valda linjen som kommer att förändras, beroende på vad som vid varje given tidpunkt bedöms bäst för partiets maktelit.


Partiets linje kommer så småningom att innebära åtgärder som hindrar fri invandring av grova kriminella, men inte förrän man prövat och tvingats överge varje annan möjlighet.


Falun torsdagen den 17 juni 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: