onsdag 20 mars 2024

Mät ut ansvar där skulden finns

 .

Vems fel är det att det här grovt kriminella arabiska och turkiska slöddret får plundra människor på deras livs besparingar, för att sedan få leva lyxliv och i de flesta fall inte drabbas av några påföljder alls?  I sämsta fall - ur deras synvinkel - drabbas de av lite helt obetydligt lallande.


Det är klart att de begår brotten själva, men hur i all världen kan någon tro att det ska sluta väl, när man öppnar gränserna för grova yrkesbrottslingar vars släkter har varit grovt kriminella i sekler?


Egentligen bedrar man sig om man påstår att felet är hos dem. De har alltid varit kriminella och ett land som inte sätter några gränser ser de naturligtvis som ett uppdukat smörgåsbord som man får plundra. Jag såg sådana när jag satt i politiskt fängelse. När man öppnade dörrarna till julbuffén stoppade de första som kom in på sig alla de kokta äggen från buffén, så att de flesta andra blev helt utan. När de gick ut ur matsalen såg det ut som om de hade tryckt in en hel gris i byxorna. Och det var ju inte helt fel för där fanns ju en som betedde sig svinaktigt. Utifrån eget perspektiv gör de bara vad de uppfattar att de förväntas göra. Deras moral säger att man får lura den som låter sig luras. Det är ingen nyhet. Det har varit känt i generationer.


De riktiga brottslingarna, de som har sett till att svenska pensionärer plundras på sitt livs besparingar finns i riksdag, regering, verk och departement och naturligtvis på bankerna.


Det ser inte ut som att det ska bli någon ordning på det här annat än möjligen med traditionella Mellanöstern-metoder: 


- Öga för öga, tand för tand. 


De drabbade får själva utkräva ansvar, där de tycker att det finns. Att gå via våra odugliga och tyvärr ofta lika kriminella domstolar är naturligtvis meningslöst. Det verkar därför inte finnas någon annan fungerande metod.


Det var välgörande att kvällens Uppdrag Granskning så tydligt visade att landets samlade polisresurser fungerar som rundningsmärken, som inte alls förstår vad som pågår, och som snurras upp av 18-19-åriga turkar och araber som inte ens kan tala svenska ordentligt. Den svenska polisen står väl rustad för att plundra företagare som en grovt kriminell NationalSocialdemokrati vill ha plundrade. Tjuvfiskare kan man ta, eller åtminstone deras nät, för de springer inte iväg som kriminella gör, till och med från häktningsförhandlingarna. Kanske fortkörning också, men det har blivit svårare när överlöparna har sålt kamerorna till Putin. Tjaa, särskilt mycket mer är det väl inte som lyckas? Den svenska polisen står sammantaget väl rustad att möta den kriminalitet som fanns under första hälften av nittonhundratalet.


Odugliga politiker anställer odugliga tjänstemän och utser odugliga polischefer som utser odugliga utredare.


- Fy fan så illa det här landet sköts! Man får ju verkligen skämmas som svensk…


Fängelseplatserna håller på att ta slut. Vi har att välja mellan att köpa fängelseplatser i ett U-land - som brottslingarnas hemländer - eller ruinera landet på att bygga lyxfängelser. Ett alternativ som kanske skulle ta skruv vore att ta i bruk några av de många olönsamma och nedlagda jordbruken i landet som verklighetsanpassade och moderna fängelser, med dubbelrum: en gris och en pensionärsplundrande muslim per cell. Det är naturligtvis ängsligt att säga i ångestfyllda Sverige, men de är ju nästan alla muslimer. Fängsla brottslingarna på ett sätt som verkar avhållande kan man inte göra i Sverige, men plundra pensionärer går bra.


Det gäller att göra det bästa av situationen. Nu är pensionärerna möra. Nu kan NationalSocialdemokraterna passa på och låna pengar åt dem, så att de kan köpa lotter.


Falun onsdagen den 20 mars 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: