tisdag 19 mars 2024

Sosseriets tingsrätt hotad?

 .

Nu har det en tid varit full fart på den NationalSocialdemokratiska ledningen i Södertälje i media, med Bodil Godner i spetsen. Partiets tingsrätt är hotad. Åtminstone verkar sosseriet själva uppleva det så.


Bakgrunden tycks vara att man ”upptäckt” att tingsrätten i Södertälje är inrymd i en fastighet som numera ägs av en känd gängkriminell. Det påstås vara systemhotande. Så kanske det kan vara? Frågan är vilket system som i så fall hotas och varför det hotas av att en känd kriminell äger fastigheten?


För att sätta in saken i sitt rätta sammanhang är Södertälje tingsrätt en tingsrätt i vilken skyldiga såväl som oskyldiga döms med samma glada humör utifrån vilket önskemål som informellt uttalas högre upp i den nationalsocialdemokratiska maktstrukturen.


De döms således inte sällan av domare utsatta för nationalsocialdemokratiska påtryckningar. De döms med på motsvarande sätt otillbörligt påverkade åklagare och företrädesvis statsanställda vittnen. Att statstjänstemän på låg nivå är sårbara för politiska påtryckningar lär väl vara uppenbart för de flesta? Kanske för alla utom för dem på vilka det ankommer att göra något åt saken för att återställa rättsväsendets oväld? 


Det är kanske i betraktarens öga att avgöra om den som vittnar, åtalar eller dömer efter att ha gett efter för påtryckningar  från kriminella högre upp i samhällskroppen själva är kriminella eller bara pragmatiska? Jag tror att det är så enkelt som att den som utsätts för sådan korrupt rättsskipning upplever sig ha drabbats av grov kriminalitet, medan den som utför det korrupta hantverket upplever sig som pragmatisk. 


Frågan är nu varför det upprör det lokala sosseriet så mycket att just fastighetsägaren är en gängkriminell när de övriga yrkeskategorierna också är kriminella, men utan att det upprör sosseriet.


Är det så enkelt som en fråga om vilken liga de kriminella kontrolleras av?


Alla övriga kontrolleras av sosseriet, men fastighetsägaren tillhör en annan, från nationalsocialdemokratin fristående, kriminell liga och då blir det plötsligt systemhotande - för sosseriet.


Jag för min del anser att det är ett större problem för det svenska samhället att alla de övriga är styrda av en kriminell nationalsocialdemokrati. Tingsrätten kan alltid flytta till en annan fastighet, som inte på grund av ett korrupt rättssystems tillkortakommanden kommit att ägas av gängkriminella. 


Men utsikten att bli sittande med tingsrätten i en - på grund av sosseriets tillkortakommanden och moraliska förfall - av en fristående liga ägd fastighet erbjuder förstås ringa tröst för en dekadent nationalsocialdemokrati, av allt att döma med accelererande takt på väg mot den historiska politiska soptippen.


Falun tisdagen den 19 mars 2024

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: