torsdag 23 maj 2019

Absurd demokratiuppfattning i svenska media


.
Svenska media har under den gångna veckan först jagat Peter Lundgren, SD, för att han vid ett tillfälle tagit en kvinna på brösten. Det var mycket fel. Det var mest fel i landet i veckan. Veckans våldtäkter mot unga kvinnor kom nog inte ens upp till en procent av de spaltmetrar som Lundgrens tafsande värderades till i våra media. Det är ju ganska fantastiskt att det bedöms så allvarligt av ett politiskt parti vars främsta ikon länge var en bigamist.

Därefter riktade nationalsocialdemokraterna om svenska media och då blev det Lars Adaktusson, KD, som hade gjort mest fel i hela landet. Han hade fått för sig att demokrati innebar att han blivit vald till EU-parlamentet för att rösta enligt eget förstånd och utan pekpinnar från den nassetrogna pressen. Så fel han hade. I Sverige måste man rösta som nationalsocialdemokraterna vill - uttolkat av de korrumperade oduglingarna som låtsas vara fria och granskande journalister i landet.


Förr brukade vi jämföra de svenska nationalsocialdemokraternas politik med Leninister och Stalinister. Ingen får ju ostraffat påminna om deras samröre med nazisterna. Med tanke på hur regeringsdugligheten förfallit med tiden är det nog numera mer adekvat att jämföra med Adenoid Hynkel - eller åtminstone hans förebild i verkligheten.


Falun torsdagen den 23 maj 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: