lördag 4 maj 2019

Amerikansk hjälp slutar alltid med den hjälptes undergång


.
Våra Kalle Anka-militärer och våra numera allt mer lättlurade försvarspolitiker tar steg på steg, förmodligen utan att egentligen begripa det(?), mot att förvandla Sverige till nästa Ukraina. Ett land som det amerikanska militärindustriella komplexet får förvandla till ett skövlat och sönderskjutet slagfält. Officiellt för att värna Sverige mot ”rysk expansion” men inofficiellt naturligtvis för att hålla dem själva vid god hälsa och gott välstånd, även på bekostnad av ett sönderbombat Sverige.

Den nära historien visar vad som händer med länder som utsätts för amerikanska strävanden för att ”införa demokrati” eller ”bygga bålverk mot kommunismen” eller vad som helst som de för stunden finner nöje i att kalla sitt krigsmakande. Korea, Vietnam, Irak, Syrien, Libyen, Jugoslavien, Ukraina. Listan kan göras lång över länder som ödelagts av amerikanerna, officiellt för att hjälpa dem som istället ska plågas och dödas.

Mot bakgrund av de många exemplen på vad den amerikanska hjälpen verkligen innebär måste man nog antingen vara mentalt efterbliven eller grovt kriminell för att inte se vart den amerikanska hjälpen leder.

Amerikansk hjälp slutar alltid med amerikanskt fortsatt välstånd på andras bekostnad och den hjälptes undergång.

Falun lördagen den 4 maj 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: