onsdag 8 maj 2019

Nu är de amerikanska nazisterna på marsch igen


.
Så var det dags igen för de amerikanska nazisterna - vår tids efterträdare till ”Det Tredje Riket”.

Nya krigsprovokationer, denna gång är det Iran som är måltavlan.

Det är väl en direkt följd av att Trump pressas att visa sina skumraskaffärer? En ”Wag The Dog”-strategi ägnad att avleda uppmärksamheten från presidentens affärer.

Man kan undra hur länge våra fega europeiska politiker kan blunda för de amerikanska övergreppen runt om i världen. Deras nuvarande ryggradslösa och undfallande beteende gentemot de amerikanska krigshetsarna och översittarna, påminner väldigt mycket om den brittiske premiärministern Neville Chamberlains ”Policy of Appeasement”, gentemot Hitler, före Andra Världskriget.

Precis som Hitler inte lät sig stoppas kommer inte heller de amerikanska psykopaterna att låta sig stoppas med mindre än att man vågar sätta ned foten.

Någon gång när Neville Löfven träffar andra europeiska ledare, som Neville May, Neville Macron och Neville Merkel, måste man börja våga prata om saken. Vem blir först att bryta feghetens is?

Falun onsdagen den 8 maj 2019
Mikael Styrman
.

2 kommentarer:

Anonym sa...

I feghetens högborg Sverige är det ingen politiker som ens vågar knysta om denna sanning livrädda för den stora mobbaren på andra sidan Atlanten. Att slemhögarna i Bryssel, London, Paris, Berlin m.m inte heller vågar yttra sig om det uppenbara visar väl bara hur nära kriget vi är. Man blundar totalt för att USA styrs av en gangsterregim som inte har några skrupler vad gäller att roffa åt sig. Den ekonomiska verkligheten i USA är att landet är totalt bankrutt och man har inga som helst möjligheter att reda ut situationen. Detta insåg Trump ganska snart och därför fortsätter vapenskramlet för att dölja för folket hur illa det är och man fortsätter spela allan trots allvaret i situationen. Alla som har det minsta hum om ekonomi begriper det här men uppenbart saknar våra "ledare" mental kapacitet att räkna ut detta

Benny

Mikael Styrman sa...

Så länge alla andra idioter använder dollar kan de hålla på.

Men när de andra fattar det är det färdiglekt.

Då måste de plötsligt betala för sin konsumtion med rätt värderad valuta.