fredag 27 januari 2023

Djävulsön eller Blåklockan

 .

Vi har ett gigantiskt och växande problem i Sverige, med grova brottslingar som uppehåller sig olovligt i Sverige och som inte arbetar för sin försörjning utan istället försörjer sig via grova brott. De har en betydande kriminell belastning, men har ofta slängt sina ID-handlingar. De har kommit till Sverige för att begå brott och avsändarlandet vill sällan ha dem tillbaka. 


Till dessa människor vilka aldrig borde ha fått vare sig svenskt medborgarskap eller uppehållstillstånd har miljöanarkisterna och sossefanatikerna lekt jultomte med svenska medborgarskap. Man kan befara att det blir en ganska seg historia att plocka av dem deras svenska medborgarskap och skeppa iväg dem. Det går säkert smidigare med de som har dubbelt medborgarskap, men i längden kommer det inte att gå att försvara att människor som fått komma till, eller tvingat sig till, Sverige vägrar att respektera svenskarnas regler och att avhålla sig från mord, grova stölder, misshandel, gruppvåldtäkter mm.


En lösning som väcker upprörda känslor hos anarkisterna är att dessa människor skulle kunna förvaras någonstans där de inte kan göra så stor skada. En möjlighet som ännu möter starkt motstånd hos den godhjärtade dumheten och hos anarkister, men som i slutändan nog blir det valda alternativet, är att köpa förvaringsplatser och/eller fängelseplatser lagom långt från Sverige. Det bör vara någonstans varifrån man inte behöver befara att de söker sig hit igen. Helst någonstans där det inte kostar skjortan att förvara dem, som det tenderar att göra i Sverige. 


Det finns olika alternativ som man kan undersöka. Hade inte Ryssland haft ett så svamligt styre hade det ju funnits många bra alternativ till exempel i Sibirien. Det finns nog många ställen i Mellanöstern. Sao Tomé utanför Afrikas kust, varifrån Carl-Gustaf von Rosen genomförde hjälpflygningar till Biafra kanske skulle funka? Sankta Helena i Sydatlanten där Napoleon Bonaparte förvarades fram till sin död kan vara ett annat alternativ. Om det dög för att förvara en kejsare borde det kunna duga åt brottslingar som kommit objudna till Sverige och vilka är ointresserade av att följa landets lagar.  Pitcairn kanske vore möjligt, känt från ”Myteriet på Bounty”, men är kanske onödigt långt bort. Djävulsön utanför Franska Guyana är förstås en given kandidat. Den franska fångkolonin på ön var i drift mellan 1852 och 1953. Den är känd hos oss för att ha huserat den genom ett justitiemord dömde judiske officeren Dreifus och för ”Papillon” vars bok så småningom blev en film med samma namn och med Steve McQueen och Dustin Hoffman i huvudrollerna. Eftersom det gått en tid sedan nedläggningen kan det komma att krävas vissa reparationer och fastighetsarbeten, men det borde väl inte avhålla den svenska staten som har satt i system att reparera varenda regemente eller flottilj i grunden inför deras nedläggning. Det borde vara läge att närma sig fransmännen med en förfrågan, så småningom. Men först måste förstås många oskyldiga svenskar få sina liv avkortade eller eljest förstörda av sosseriets och miljöanarkisternas skyddslingar. Troligen måste även en del högt uppsatta politiker och/eller deras anförvanter, samt journalister, drabbas innan det blir fart på en sådan här reform. Men allt talar idag för att det bara är en tidsfråga. Ondskan söker sig redan allt närmare sina rötter. Terrordåd har den senaste tiden begåtts på Östermalm, i Vasastan och på Södermalm


Skulle det nu bli så att man fastnar för Djävulsön måste den naturligtvis byta namn. Enligt känt svenskt manér kan den komma att heta ”Lyckebo” eller ”Blåklockan” eller något annat gulligt.


Falun fredagen den 27 januari 2023

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: