onsdag 14 september 2022

Ohederlig partiledare på väg ut

.

(Kompletterad 220914, kl 10:35)

De senaste veckorna har man inte kunnat öppna en webbrowser utan att Magdalena Andersson eller Annie Lööf flinat åt en, många tiotals gånger per dag. Undra på att man är på dåligt humör. Det är i längden jämförbart med terror. Det borde finnas ett tak för hur många gånger per dag de får förekomma. Säg förslagsvis två gånger per dag - det borde man klara, åtminstone en dag när solen skiner.


Varje gång man har hört Annie Lööf - och det är många gånger - kommer samma misskrediterande och hycklande harang om SverigeDemokraternas nazistiska förflutna. - Jaha? Om SD har ett nazistiskt förflutet då, någon gång för länge sedan - vad spelar det för roll, så länge de som representerar SD idag inte är nazister?


De som representerar SD idag har ju knappt varit i livet då, när Annie Lööf med en drucken papegojas envishet tjatar om att SD har varit nazister.


Äras den som äras bör. Om Annie Lööf tycker att det är så viktigt att ett oräkneligt antal gånger per dag upplysa människor om SD:s ”nazistiska förflutna”, då bör hon väl också upplysa svenskarna om hennes eget partis nazistiska förflutna, som ju är mycket värre än SD:s. Man bör ju sopa rent framför egen dörr först (som man upplysningsvis brukar säga på landsbygden).


Under Andra Världskriget, något mer än tio år innan jag föddes, satt tre medlemmar representerande Bondeförbundet (Centerns dåvarande namn) i Per Albin Hanssons samlingsregering: Justitieminister Karl Gustaf Westman; Jordbruksminister Axel Pehrsson Bramstorp; Bränsleminister och Civilförsvarsminister Axel Rubbestad. 


Under denna tid levererade Sverige malm och andra för det tyska krigsmaskineriet nödvändiga varor till Nazi-Tyskland, mot betalning i form av judiskt tandguld från koncentrationslägren. Riksbanken visste, eller anade oråd, vände sig till regeringen för vägledning och fick svaret:


- Ställ inga frågor!


Det anses att cirka åtta miljoner människor utrotades i koncentrationslägren, främst judar - med den svenska samlingsregeringens hjälp.


Jag tycker att det är mycket allvarligare, och en mycket större skamfläck i Centerns förflutna, än att några i SD som inte på många decennier haft något med partiet att göra, sprang omkring och viftade med flaggor och lekte nazister i Sverige.


Det förstår ju jag att det finns en deal mellan Annie Lööf och Sosse-maffian (som delar samma nazistiska förflutna). Annie Lööf ska tjata om SD:s förflutna, för att det ger mer tyngd än om bara sossarna gör det. I gengäld blir Annie Lööf belönad. Det är så det brukar gå till, korrupta politiker emellan. Hon kan efter valet sluta som partiledare och bli landshövding eller kanske ambassadör i Paris. Hon får nog välja själv och hon kan säkert senare byta välbetalt knäck om hon så önskar. Bengt Westerberg blev tilldelad katastrofparasiten Röda Korset som han fick plundra efter behag.


Annie Lööf har skämt ut Centern. Hon bör avkrävas att be om offentlig ursäkt, och mot bakgrund av hur länge hon spritt detta oförskämda sladder kräver nog Centerns heder att hon får gå med omedelbar verkan. Hon har ju inte bara skämt ut Centern - hon har ju kört partiet i sank också. Det syns visserligen inte än, men Centern har ju ännu ett ras kvar att vänta in. Förutom att raset på landsbygden förmodligen kommer att fortsätta, lär väl även de skenheliga kvinnliga stadsbeduinerna som nu utgör partiets ryggrad lämna partiet raskt, sedan, när inte längre Annie Lööf står och sprider förtal och pratar skit offentligt för centerpartisternas räkning.


Falun onsdagen den 14 september 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: