onsdag 21 september 2022

Skurk-Morgan klantade till valfusket

 .

Så långt tillbaka som det finns levande människor som kan berätta om, har NationalSocialdemokraterna valfuskat, genom att rafsa åt sig andras valsedlar i vallokalerna, föra bort dem och slänga dem. Den som ändå vill ha en viss valsedel tvingas röja sin valhemlighet och exponera sig för politiska trakasserier. Men inte bara så. Man har även kuskat halta, blinda, lytta, dementa och efterblivna till vallokalerna och röstat åt dem. Men det räcker inte heller med det. Man har också systematiskt röstat för människor i vallokalerna, vilka inte alls kommit till vallokalen. Har de ändå dykt upp har de nekats att själva rösta.


Kommunalrådet i Överkalix förklarade skamlöst i media att ”vi brukar rösta för dem vi vet att är våra väljare”. Försynt tystnad i våra korrupta media. Inget ingripande från valmyndigheter eller rättsväsende.


Inte i något fall har det lett till vare sig omval eller annan rättelse i våra valprövningsnämnder som naturligtvis bara är attrapper ägande att ge svenska valen en demokratisk kuliss.


Det är inte bara sosseriet som ägnat sig åt sådant. Men de har dragit det tyngsta lasset…


Det gick bra att hålla på sådär medan Europa återuppbyggdes efter Andra Världskriget och svensk produktion gick att sälja, till vilket pris som helst. Efter hand har denna konkurrensfördel avklingat och inbilska sossar som inte insåg att de stal och omfördelade stöldgods, förlorade markkontakten och trodde att det gick bra för Sverige för att de själva var så skickliga på att styra landet. 


De började tro på myten om sin egen skicklighet och fyllde efter hand landet med analfabeter, lösdrivare och barnrikefamiljer som fick födas av arbetande svenskar.


Förra valet, 2018, hade lasten av lösdrivare och brottslingar ökat så mycket utan att sosseriet lagt om sin politik, vilket resulterat i allt sämre förhållanden för svenskarna. Vårdköer, sjukpenningstrakasserier, magrare pensioner, skolor som producerade analfabeter för att skolornas skötsel lagts i elevernas händer osv.


Det kom som en överraskning för den fartblinda sosseeliten att vanstyret hade resulterat i att maffiasoldaterna längre ned i hackordningen, vilka tidigare utan att blinka rensat vallokalerna på andras valsedlar, numera ledsnat på maffialedningen och slutat fuska åt dem utan att själva få något i utbyte. Maffialedningen fick en chock tidigt på valkvällen när resultaten började strömma in. Då panikstängde man valmyndighetens dator tills man lyckats manipulera resultaten och kunde slå på datorn igen.


Väl medvetna om att de nog inte skulle gå iland med samma trick en gång till gav gangsterledningen i uppdrag åt Skurk-Morgan att styra upp det lite mer sofistikerat, så att det i vart fall inte var uppenbart att, och hur, fusket gick till.

Resultat blev den katastrof vi bevittnat i år, med valsedlarna bakom insynsskyddande skärmar så att ett fåtal lojala fotsoldater kunde svara för bortförandet av andras valsedlar. Tyvärr var det så klantigt genomfört av Morgan att resultatet blev långa köer, tusentals svenskar inte kunde rösta och förmodligen många gånger fler inte kunde få den valsedel de ville ha. Dessutom hade mängder av människor inte röstat när vallokalerna skulle stänga. Det hindrade inte skurkarna från att inleda rösträkningen och börja presentera resultat. Också det ett sätt att fuska eftersom man var väl medvetna om att det skulle möjliggöra styrd stödröstning, på ett sätt som inte är genomförbart med bevarad valhemlighet.


Valprövningsnämnderna kommer sannolikt att i vanlig ordning fungera som skendemokratiska attrapper.


Morgan gjorde som vanligt en halvmesyr. Fusket genomfördes så klantigt att det är uppenbart vad som skett. Förmodligen lyckades det partiellt. Han fick ju till en liten framgång i S siffror på riksnivå som svårligen låter sig förklaras av förhållandena i landet. Han lyckades hålla Nyans borta och han lyckades rädda kvar MP och C, men han sumpade regeringsmakten. En tydlig Pyrrhus-seger.


Sammantaget är det sannolikt tusentals kriminella involverade i det systematiska svenska valfusket. Ungefär som i en bananrepublik i mörkaste Afrika. Det lär inte blir någon ordning på detta förrän förfallet går så långt att skurkarna antingen skakar galler i många år eller av urförbannade svenskar tilldelas en enrummare under markplanet med måtten 1x2x2 m.


Ett genomkorrumperat rättsväsende kan inte få ordning på en genomkorrumperad förvaltning som genomför genomkorrumperade val. Det initiativet måste komma från annat håll. Mer om detta en annan gång.


- Det får vi hoppas!
Åtminstone måste det vara
svårt att göra det ännu sämre.


Falun onsdagen den 21 september 2022

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: