tisdag 8 oktober 2019

Ännu en spik i oduglighetens kista…


.

…eller rättare sagt: ännu en spik i oduglighetens samhällsbygges kista.

Det jag syftar på är att ett ungdomsgäng i Rinkeby igår sköt en väktare i båda benen, enligt tidiga mediauppgifter. Väktaren och en kollega gick rond i källaren under ett hyreshus som tidigare varit utsatt för ligiststök.

I tider av polisiärt förfall, där enskilda och näringsidkare i allt högre grad, trots världens kanske högsta skattetryck, tvingas anlita väktare för att freda sig, kommer detta naturligtvis att sätta sina spår.

Polisens och rättsväsendets sammanbrott har kunnat döljas för en tid genom större närvaro av väktare. Vilken nytta kommer väktare att kunna göra mot multikultisamhällets beväpnade juveler, som inte drar sig för att skjuta vem som helst, praktiskt taget utan anledning och som inte heller riskerar någon påföljd som skulle kunna hålla dem borta från våra gator och bostadsområden?

Vad kommer multikultisamhällets ”ingenjörer” att vidta för åtgärder med anledning av detta? Kanske väktarna får terapi för att i framtiden motverka att de stör ligisterna i deras värv? Kanske kommer väktarna själva fram till att det finns en differens mellan vad de förväntas göra och vad som är klokt för dem själva att göra? Kommer det därefter att vara förenat med någon nytta för beställaren att anlita väktare?

Hur kommer samhället att förhålla sig till frågan om beväpning av väktarna, vilken sannolikt kommer att landa på bordet som ett brev på posten förr om åren? Blir följden nu, när multikultisamhället vägrar att vare sig låsa in eller kasta ut busarna och deras klaner ur landet, ett mera allmänt förekommande skjutande mellan beväpnade väktare och multikultisamhällets omhuldade gangsters?

Hur många vill bli väktare om det är liktydigt med att vara ”kanonmat”? Vilken nytta gör obeväpnade väktare mot beväpnade och skjutkåta ligister? Det artar sig mot att frågan har kommit för att stanna och att idioternas överrepresentation bland våra makthavare tagit än ett stort steg mot ett samhälle präglat av ett allmänt förekommande skjutande och mördande enligt modell från Mellanöstern, Afrika och Afghanistan.

Falun tisdagen den 8 oktober 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: