torsdag 10 oktober 2019

Danmark stänger gränsen


.
Danmark inför passkontroller - mot Sverige! Det är naturligtvis föga förvånande mot bakgrund av hur den svenska statsmaktens enfald och nysvenskarnas grova brottslighet hemsökt även Danmark under senare tid.

Det fanns en tid då det var vi - Sverige med självpåtagen ledartröja - med sällskap av Finland, Danmark, Norge och Island - ibland även en större grupp då välskötta länder, som kunde samlas och prata om hur vi kunde skydda oss mot förfallet i andra länder, som hotade hemsöka även oss.

Efter några års svenskt vanstyre är vi nu på väg mot en situation som innebär att Finland, Danmark, Norge och Island snart alla måste skydda sig från förfallet i Sverige och andra slödderdiktaturer. Kanske får vi även se kretsen länder som skyddar sig mot det svenska förfallet växa? Det är nog inget långsökt antagande att Sverige är på väg att bli ett allt mer störande transitland för elände som söker sig från förfallna bananrepubliker till resten av Europa. Hur länge får Sverige vara med i Schengen? När tycker även andra att de måste skydda sig mot Sverige?

Falun torsdagen den 10 oktober 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: