onsdag 30 oktober 2019

Propagandaorganen andas etablissemangets panik


.
De senaste opinionsundersökningarna verkar ha fungerat som något av en väckarklocka för sosseriets sönderfallande maktapparat och de media de kontrollerar med våra pengar.

Plötsligt tycks det ha gått upp för dem att Jimmie Åkesson kanske kan vara på väg att bli statsminister. För den som inte befinner sig i elfenbenstornets verklighetsfrånvända klubb för inbördes beundran framstår det naturligtvis, givet vad som pågår i vårt samhälle, som ett mycket sent uppvaknande. En del skribenter och organ bytte tydligt sida i veckan som gick. Andra springer ännu runt i cirklar och försöker förvirrade komma underfund med vart de ska ta vägen.

Kan Jimmie Åkesson verkligen bli statsminister? I Sverige där sosseriets maktapparat kontrollerar vad som återstår av rättsväsendet, den tredje statsmakten och rösträkningen? I Sverige där sosseriet kan stänga av valmyndighetens dator under valaftonen för att göra om siffrorna? Är det verkligen möjligt? Man kan förstå att de känner marken gunga under fötterna.

Ja, naturligtvis är det möjligt - sedan - när det blir så illa i landet att även rösträknarna byter sida. För det gör de, när det blir tillräckligt illa ställt i landet. När de gamla röstfuskande kärntrupperna ger upp hoppet om att sosseriets maktapparat ska erbjuda bästa framtiden för deras barn och barnbarn. Då byter de sida och då blir Jimmie Åkesson statsminister.

Egentligen behöver de inte ens byta sida. Det räcker med att de avhåller sig från att fuska med rösträkningen, men det är väl ungefär samma sak. Och när man rör sig ute i samhället är det inte att ta miste på att den förändringen sker nu och sker snabbt.

Falun onsdagen den 30 oktober 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: