tisdag 8 oktober 2019

Nog är det väl för ynkligt…


.
…att sopskallarna i Riksdagen, Regeringen och berörda departement inte kan få ordning på arabslyngelpsykopaterna, hottentotterna och talibanerna som numera bränner bilar varenda dag för vanliga arbetande människor.

Det är klart att de saknar incitament där uppe i elfenbenstornet. De skiter naturligtvis fullständigt i att vanliga människor får sina bilar uppbrända, sin tillvaro förstörd och sina anhöriga mördade, skyddade som de själva är av maktapparaten.

Hade de varit de själva som blivit drabbade, skulle de naturligtvis ha tagit sig i kragen och talat om för slöddret, i första hand Pappa Psykopat, i andra hand Mamma Psykopat, att om du inte genast får ordning på din odugliga och ohederliga avkomma, så kommer vi att omedelbart dra igen varenda bidragskran och sätta Dig och Din käring och din bidragslyftande invalidmamma och alla era skurkaktiga - skyldiga såväl som oskyldiga -ungar på ett flygplan och slänga ut er över era hemländer - med eller utan uppehållstillstånd och medborgarskap - med eller utan fallskärm - enligt ert eget gottfinnande.

Då skulle det bli ordning på slöddret jävligt fort.

Men nu är det ju inte packet i Riksdagen, Regeringen och departementen som blir drabbade, så då får det hela fortsätta, slöddret får fortsätta att langa knark, gruppvåldta kvinnor och bränna bilar med mera.

Svenskarna måste inse att det här är något de måste ta hand om själva och att svenskarnas fiender inte är vare sig araber, hottentotter eller talibaner. Svenskarnas fiender - som de måste ta hand om för att lösa sina egna problem - är packet i Riksdagen, Regeringen och departementen -  de som låter slöddret härja i landet.

Falun tisdagen den 8 oktober 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: