tisdag 8 oktober 2019

Bara apspel i EU-Parlamentet


.

Som väntat var det bara apspel i parlamentet om tillsättningen av Ylva Johansson som migrationskommissionär. Att hon inte kunde något spelar ingen roll. Det kan knappt någon av de andra heller. Naturligtvis fick hon jobbet när hon fick skriftliga frågor, som någon mer kompetent person fick svara på. Precis som det var meningen att det skulle gå.

Allt var således iscensatt, gemensamt och i samförstånd. De andra parasiterna som förmodligen inte är ett dugg dugligare än Ylva Johansson ville bara lura sina väljare att de verkligen gör något, eller kan något, som motiverar deras fantastiska apanage. Och som parasitdramaturgin bjuder var Ylva Johansson tvungen att spela spelet. Nästa gång en odugling vill ha nytt jobb är det hennes tur att låtsas vara kräsen.

Bara apspel med andra ord. Plundringen av skattebetalarna i Europa kan fortsätta i vanlig och god ordning. Kaoset på migrationsområdet kommer naturligtvis att fortsätta. För det borgar naturligtvis tillsättandet av en svensk socialdemokratisk kommissionär för ämnet. Som vanlig dödlig kan man ju tycka att det är rena självskadebeteendet, ägnat att skada den som föder en - Europas skattebetalare. Men sådan är väl verkligheten? Den som har suttit en längre tid i EU-Parlamentet har naturligtvis förlorat förmågan att skämmas. Framtiden visar vem, eller vilka, som sprängs i luften härnäst eller får en kulkärve i skallen. Det är naturligtvis något som har kommit för att stanna. För det borgar dagens utnämning.

Det är som jag sagt tidigare. Det är hög tid att storma Bastiljen. Den finns numera i Bryssel och Strasbourg.

Falun tisdagen den 8 oktober 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: