måndag 7 oktober 2019

Inför anhörigutvandring


.
Nu har Morgan och Annies skyddslingar bränt på igen.

Igår brann det sex bilar i Geneta Centrum i Södertälje. 
Idag brann det 19 bilar på tre ställen i Märsta norr om Stockholm.

Det gör inte så mycket. Det drabbar nämligen inga makthavare. Men det motiverade TV4:s morgonnyheter att uppmärksamma att åklagaren nu försöker få fast 6 st av aporna som brände ett stort antal bilar i Västra Frölunda för en tid sedan. Konstigt att åklagaren har tid med det. Finns det inga företagare eller oliktänkande att förfölja i Göteborg? Får man dessa huliganer fällda drabbas de i värsta fall av någon löjlig påföljd som inte kommer att bromsa dem ett dugg.

Kanske kan vi nu också förvänta oss att Morgan kryper fram i propagandaorganen och säger att han ”inte känner igen sig i beskrivningen”. Eller varför inte ”på senare tid har vi kunnat se en viss förbättring”. Båda välkända återkommande floskler som våra odugliga makthavare alltid kommer undan med att haspla ur sig i våra korrupta media.

Tyvärr kommer det nog inte att bli någon förbättring. Sosseriet har rivit ned hela rättsmaskineriet och samma med demokratin. Polisen och rättsmaskineriet har förvandlats till en sörja av tyvärr odugliga men lojala politruker. Demokratin som behöver ha en politisk opposition för att fungera, har istället numera enbart socialdemokratiska vasall-partier, sådana som MP, V, C och L. Men det som har haft störst betydelse för förfallet är nog att vi sedan länge inte har någon tredje statsmakt. Vi har inte längre några journalister värda namnet, inga media som utövar det tryck från allmänheten som behövs för att hålla politiken någotsånär hederlig och fungerande. Istället har vi korrupta media som silar mygg och sväljer kameler för att behaga maffian. För en maffia är det. Vi har redaktörer, eller snarare politruker, som håller för maffian farliga åsikter borta från medias debattsidor. Censuren är nog så stark i Sverige som i det forna Sovjetunionen. Det ledde till Sovjetunionens sammanbrott och det är mycket troligt att det kommer att gå likadant här.

Men jag tror inte att det är så att Stefan, Annie, Morgan och de andra oduglingarna vill ha det så här. De är bara totalt inkompetenta och oförmögna att få något verkningsfullt uträttat mot människor som har samma moral som de själva, men utan att förfoga över maktapparaten.

Om man försöker analysera varför förfallet pågår, och varför situationen så fort förvärras, kan man enkelt konstatera att för dem som ägnar sig åt nämnda våldsbrott finns mycket att vinna och inget att förlora i Sverige. En totalt inkompetent offentlig sektor, kontrollerad av godhjärtade idioter utgör inget hot. Det finns därför inget incitament för dem att upphöra med sina ödeläggande aktiviteter.

Förmodligen måste oduglingarna förstöra det här landet ytterligare innan det blir bättre. Det är heller inte säkert att det blir bättre. Ett möjligt scenario är förstås att även Sverige kommer att slitas sönder på samma sätt som de länder som aporna kommer ifrån.

Idag har inte de som mördar, våldtar och bränner bilar m.m. något incitament att upphöra med sin verksamhet, däremot har de mycket att vinna på att plundra sina medmänniskor och förstöra för dem. Inte bara saknar de själva incitament. Deras fäder saknar incitament, likadant med deras mödrar, syskon, far- och morföräldrar samt barn.

De godhjärtade stollarna som styr det här landet har nog mycket svårt för att komma till rätta med det här problemet. De är inlåsta i ett ädelt tänkande, som man i ett ordnat och fungerande samhälle kan unna sig när någon till exempel av oförstånd snattar i butik, eller stjäl en mössa i skolan. Men det här handlar ju inte om något sådant. Hela vårt samhälle är under attack och mycket snart kommer vi att passera ”the point of no return” - den punkt bortom vilken det inte längre går att styra upp situationen och backa tillbaka.

Om vi vill rädda Sverige måste vi sluta att ömma oss om importerade gangsterligors rättssäkerhet, för det kommer - om det får fortgå - att ödelägga allas rättssäkerhet och trygghet. Vi måste sluta diskutera brottslingarnas trygghet och istället värna alla de andra. Vi måste ge brottslingarna och deras anförvanter klara besked och påföljder som utlöses genast - inte kanske och om flera år.

Vi måste sluta diskutera anhöriginvandring och istället börja diskutera anhörigutvandring. Om någon av dessa apor, som genom systemets oduglighet getts uppehållstillstånd eller medborgarskap begår grova brott här eller i annat land, men gömmer sig i Sverige, bör hela familjen berövas sitt uppehållstillstånd och eventuellt medborgarskap. De ska utvisas - utan bidrag - utan kuratorer och utan starta eget-pengar.

De som inte går att utvisa bör vi avtala med någon afrikansk nation om att förvara på någon ö utanför Afrikas kust. Det blir billigare och minst lika bra som det blir här om de får hållas. Vi har inte bett dem komma hit och förstöra vårt samhälle. Vår prioritet kan inte vara att skydda dem, nu när de visat sig ovärdiga våra omsorger. Det måste vara att skydda oss själva och vårt samhälle mot dessa grova brottslingar oavsett deras ålder.

Falun måndagen den 7 oktober 2019
Mikael Styrman
.

Inga kommentarer: