söndag 5 september 2021

USA’s krigsindustri tycks ha investerat i en strålande framtid

 .

Eller annorlunda uttryckt:


Det militärindustriella komplexet i USA tycks ha sett till att hela världens skattebetalare - inte bara de dasspapperproducerande amerikanska skattebetalarna - har investerat i en lysande framtid för krigsindustrin.


De har gjort en fundamentalistisk extremistorganisation på medeltida nivå till en av världens starkaste krigsmakter.


Man kan lugnt räkna med att fanatiker från stora delar av världen kommer att stå i kö för att tjänstgöra. Sannolikt gör inte det saken lättare för de mer moderata talibaner som jänkarna säger sig hoppas på. Det kan förväntas leda till att talibanerna får en sak till - eller får mer av en sak som de möjligen redan har, nämligen motiverade soldater, vilket USA verkar sakna. Men de har ju istället TV-spelsoperatörer.


Det låter sig anas att samma drivkrafter fått råda nu, som förra gången jänkarna utrustade talibanerna. Förhoppningen som styrt de amerikanska fanatikerna är i så fall önskan om att talibanerna ska använda vapnen till att ställa till ett helvete för i första hand ryssar och kineser. De som härskar över den amerikanska krigsindustrin, och därmed indirekt över många inflytelserika militärer, borde nog låsas in på livstid. Eller på livstid + 100 år som man brukar hålla på och fjanta sig i USA.


Fox News om de militära framgångarna...


Falun söndagen den 5 september 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: