måndag 27 september 2021

Varför fostrar regeringen allt yngre mördare?

 .

Alla erfarenheter hittills visar med all önskvärd tydlighet att om man skärper straffen för äldre mördare och terrorister, använder sig gangsterligorna av yngre förmågor som görs till yrkesmördare.


Ändå föreslår regeringen, genom Morgan Johansson, pressad att vidta åtgärder mot de numera praktiskt taget dagliga morden på öppen gata i Sverige, att mördare mellan 18 och 20 års ålder inte ska få strafflindring.


Det finns ju inte på världskartan att inte man i regeringen skulle förstå att det kommer att leda till att yrkesmördandet och bombsprängandet kryper ned i åldrarna. Att tro något annat är nog självbedrägerier. Det har ju de facto redan inträffat. Det är bara regeringen som är ovillig att störa gangsterligorna genom att vidta åtgärder som stör deras rekrytering och verksamhet.


Ändå föreslår regeringen att strafflindring bara ska gälla 18-20 åriga gangsters. De naturliga frågorna är naturligtvis varför gör regeringen det? Varför är man så ovilliga att störa gangsterligornas många mord på öppen gata? Det måste rimligen finnas en rationell förklaring. Dumhet är ingen trolig förklaring.


Vad är det regeringen eller regeringen närstående kretsar har gjort och kan beslås med som är så omfattande och så allvarligt - och kan bevisas - att man hellre låter morden fortgå än hanterar frågan?


Det kan väl inte vara så enkelt som att regeringen förväntar sig att gangsterligorna styr människors röstande i ”utsatta” områden? Det måste väl vara något som någon eller några har gjort, eller gör, och som man inte vill ha fram i öppen dager? I så fall lär det ju inte handla om att någon gått mot röd gubbe… Vad är det som är oförlåtligt?


Falun måndagen den 27 september 2021

Mikael Styrman

.

Inga kommentarer: