måndag 2 december 2019

70 brända bilar ger 130 h samhällstjänst i Absurdistan



Ett år tog det för det svenska rättsväsendet att leverera det senaste beviset för dess totala oduglighet. 20-talet maskerade slynglar, från ni vet var,  brände upp 70 bilar i Västra Frölunda, Göteborg med hjälp av tillhyggen och molotovoctails. När den samlade trusten av poliser, åklagare och domare efter ett år är färdiga döms en (1) person och han döms till 130 h samhällstjänst. Det är 16 dagar av förmodligen helt meningslöst lallande. Han dömdes även att ersätta bilarna med 530.000 kr vilket är ungefär en femtedel av den skada han gjort. 

Det förklaras av att han var ung då. 15 år. Men han var inte för ung för att förbereda sig med maskering, molotovcocktails, tillhyggen och bränna upp bilarna. Sedan vet dessutom alla inblandade att han inte kommer att ersätta någon med så mycket som ett öre. Hela den delen av domen är en ren bullshitpåföljd.

Den som maskerad och beväpnad med tillhyggen och molotovcoctails bränner upp 70 bilar är inget barn - han är en gangster!

Absurdistans rättsväsende har återigen satt ned foten. Jajamän! Man har skickat ut en tydlig signal till alla missdådare. Hit ska ni inte komma och förvandla livet till ett helvete för 70 oskyldiga familjer, för då dömer vi dig efter ett år till 16 dagars lekstuga.

Om detta kan man naturligtvis tycka vad man vill, men jag tycker att mentalt efterblivna som poliser, åklagare, domare och lagstiftare förmodligen inte hade gjort det sämre. Åtminstone inte mycket sämre. Det är svindlare som lurar till sig pengar av skattebetalarna genom att låtsas vara poliser, åklagare, domare och lagstiftare. De borde sättas på fästning allihop för de är de som är de riktiga brottslingarna i den här vämjeliga soppan och det är de som främjar bilbrännarna.

Det är en sak att vara en politisk kamporganisation med uppgift att plundra och förfölja dissidenter och det är något helt annat att vara rättsväsende och den senare uppgiften är inte nationalsocialdemokraternas något urvattnade motsvarighet till Hitlers SA-trupper vuxen.

Falun måndagen den 2 december 2019
Mikael Styrman

Inga kommentarer: