måndag 16 december 2019

Inte lätt för en terrorist att bli dömd i Sverige



Undrar om det är mutor, eller om vårt rättsväsende bara är så här dysfunktionellt? Om någon har en bomb och en pistol med sig på tåget så lyckas en svensk domstol ge honom ett symboliskt straff för pistolen och frikänna honom för bomben. Vad hade - rimligen - krävts för att han skulle ha blivit dömd för bomben?

Men det är klart - efter Quick-fallen - där man lyckades döma Quick för att mördat även personer som fortfarande var vid liv, och ovetande om hela cirkus Lambertz, kan man väl vänta sig vad som helst. Sådant fann eniga svenska domstolar att var bevisat mord bortom rimligt tvivel. Det skedde också helt utan efterräkningar för alla korrupta tomtar i det sossekontrollerade”rättsväsendet”.

Annat hade gällt om han hade varit en samhällsnyttig företagare, i en samhällsviktig verksamhet,  som bjudit för hård konkurrens mot ett statligt monopolföretag, lett av socialdemokrater som med hjälp av det statliga företaget var i färd med att plundra välfärden på flera hundra miljarder. Då hade företagaren blivit plundrad utan pardon med maktapparatens gangstrars hjälp i Skatteverket och Kronofogdemyndigheten, och sedan hade han blivit försatt i konkurs, utan att banditerna behövt visa vad de gjort av pengarna de plockat honom på - med ”lagens” hjälp.

Och de socialdemokratiska banditerna hade hyllats med hjältereportage i propagandaapparaten.

Men ska man köra landet i botten så ska man väl. Då är det här utmärkta metoder.

Det är lätt att inse vilken signal svenska domstolar på detta sätt skickar ut till terrorister, om vilken risk de löper, eller inte löper. Det påminner nästan om förberedelse till kollektivt självmord. Enda skillnaden är att det inte är de i domstolen som kommer att dö.

Falun måndagen den 16 december 2019
Mikael Styrman

Inga kommentarer: