söndag 15 december 2019

Ännu ett machete-mord i Stefan Löfvens Sverige



I det som före Stefan Löfven, och det slödder han anför, brukade vara en sömnig småstad, Gislaved i Småland, blev igår ännu en person mördad med machete, enligt media. Det ägde rum på en restaurang kl 18:30 på eftermiddagen.

De sossetrogna svenska propagandaorganen citerade gärna Stefan Löfven när han sa ”mitt Europa bygger inga murar”. Han borde nog istället ha sagt ”i mitt Europa går ingen säker”, för så ser verkligheten ut, bakom Löfvens substanslösa pladder. Inte så tydligt i Europa kanske, men mycket tydligt i Sverige.

Före Löven hade vi några tiotal mord om året i Sverige. Numera har vi lika mycket per vecka. Ibland sker 2-5 mord och mordförsök samma dag plus en del bilbränder och våldtäkter samt en inför öppna ridåer pågående narkotikahandel - även mitt på dagen.

Nästan ingen blir gripen, ännu färre dömda. Enligt Löfvens nysvenska terminologi kallas det mördande, stjälande, brännande och våldtagande slöddret för ”utsatta”. De är inte utsatta. De är kriminellt slödder som Stefan Löfven beskyddar, förmodligen för att maffian som Stefan Löfven representerar lever gott på dessa skurkar. Den som håller dem om ryggen och låter dem fortsätta att härja är inte bara deras medbrottsling. I Stefan Löfvens position måste man betecknas som anförare och anstiftare.

Med en blinkning till ett känt citat från en riktig statschef, Winston Churchill, under Andra Världskrigets Storbritannien, kan man sammanfatta vad Stefan Löfven och de kriminella oduglingar han anför åstadkommer med ”aldrig har så många haft så mycket att vara förbannade på så få för”.

Men det kriminella packet och deras lika skurkaktiga underhuggare i propagandaorganen tuffar på med sina förfalskade opinionsundersökningar och förbereder opåverkade av verkligheten nästa allmänna vals rösträkningsfusk. De skurkaktiga rösträknarna och de lika skurkaktiga välnämndsledamöterna trimmas inför nästa fas av ödeläggandet av inte bara företrädarnas ”folkhem” utan hela nationen.

Falun söndagen den 15 december 2019
Mikael Styrman

Inga kommentarer: