söndag 1 december 2019

Allt färre vill bli polis



Polisen gör ett överskott på en halv miljard, enligt SVT Text TV som i sin tur citerar P4 Uppland. Fler anställda än beräknat har slutat och färre än beräknat vill bli polis. Trots att polisen ökat sina utgifter med 2,5 miljarder räcker det inte för att konsumera det sparade beloppet från 2018.

Det verkar som om allt färre finner det meningsfullt att med risk för eget liv och egen hälsa leta rätt på och gripa grova brottslingar för att sedan se domstolarna omedelbart släppa lös dem.

Kanske pengarna kan användas till sjukvård istället? Dit lär de ju gå i alla fall med tiden, om polis, åklagare och domstolar inte bryr sig om grova brottslingar utan bara fortsätter att förfölja människor som försöker värja sina tillgångar från den nationalsocialdemokratiska maffians plundringar - vilka sker med ett till stora delar korrupt rättsväsendes hjälp.

De kan ju också vara så att allt fler av de som gärna skulle vilja vara poliser inser att de istället blir en del av den nationalsocialdemokratiska maffians maktapparat? De som skulle bli de bästa poliserna är sannolikt de som är minst tilltalade av att bli en del av maffian.

Falun söndagen den 1 december 2019
Mikael Styrman

Inga kommentarer: